Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips CSF Bălți – Zimbru 05 november 2023 | Topptipset tips för National Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

National Division Moldovia

CSF Bălți och Zimbru är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den National Division i Moldova, titta på speltipsen mellan CSF Bălți – Zimbru 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där CSF Bălți – Zimbru kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadionul Orăşenesc, i Bălţi som har en kapacitet på 5953 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan CSF Bălți – Zimbru 2023/2024

I den nuvarande upplagan av National Division, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,13, nu är det ett snitt på 2,85 per match.

CSF Bălți senaste match

CSF Bălți kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Constructorul Leova i Moldovan Cup och slutade 7-0.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset .

Zimbru senaste match

Zimbru har samma form som motståndarna. Laget har också en vinst inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Ocniţa, och resultatet blev 7-0.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset .

CSF Bălți vs Zimbru h2h

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en National Division den 2023-08-26. Zimbru var det laget som drog längsta strået och vann med 1-0.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

CSF Bălți

National Division tabell

CSF Bălți har för närvarande 16 poäng och ligger på en 5. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 5 vinster, 1 oavgjort och 4 förluster.

Inför den 11. omgången, har laget en liten nackdel med 2 poäng mot Petrocub som ockuperar plats 4.

CSF Bălți analys

Efter 10 omgångar har CSF Bălți en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 18 mål och släppt in 16 mål.

CSF Bălți har bara 4 skott som träffar mål per match och det är inte det bästa men träffsäkerheten är väldigt bra. 1,8 mål hamnar i målet och det är över 40% av alla skott som träffar mål.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit dubbelt på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 3 vinster mot 1 förlust och 1 oavgjort.

Bästa målskytt från CSF Bălți

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Sergey Molochko varit höjdpunkterna. Hjälpt CSF Bălți med 4 gjorda mål den här säsongen, mittfältare har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Zimbru

National Division tabell

Zimbru har 21 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 7 vinster, 0 oavgjorda och 3 förluster.

I den 11. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng jämfört med Milsami som ligger straxt över på 2. plats.

Zimbru analys

Zimbru är efter 10 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 14 mål framåt och 6 har de släppt in.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i National Division.

Med en resultatrad på 4 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda i National Division, när Zimbru spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Med en vinstrad på på 2 vinster i National Division, Zimbru är i en underbar form för tillfället och de få ses som faviter.

Bästa målgöraren för Zimbru

Emmanuel Chinemerem Alaribe har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Zimbru till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i CSF Bălți är Sergey Molochko, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Zimbru Emmanuel Chinemerem Alaribe, han har gjort 4 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Med tanke på att Zimbru har ett snitt på 1,6 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,5 hörnor.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,9 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

CSF Bălți – Zimbru speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan CSF Bălți – Zimbru?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar CSF Bălți – Zimbru?

Matchen kommer att spelas på Stadionul Orăşenesc i Bălţi.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en National Division match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för Zimbru.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18989475
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information