Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips CSA – EC São José 11 juni 2024 | Topptipset tips för Serie C

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Serie_C_Brasil

CSA och EC São José är planerad att spelas på tisdag den 11 juni 2024, kl 23:00h (UTC), i den Serie C i Brazil, titta på speltipsen mellan CSA – EC São José 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där CSA – EC São José kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Rei Pelé, i Maceió som har en kapacitet på 20801 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan CSA – EC São José 2024

Vi är i första rundan i serie C av det Brasilianska liga valet. Här ställs 20 klubbar i singel möten mot varandra och ska försöka hålla sig inom top 8 för att gå vidare till nästa runda, där det kommer att avgöras vilka 4 lag som blir garanerade en plats i serie B nästa säsong.

I den nuvarande upplagan av Serie C, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,15, nu är det ett snitt på 2,48 per match.

CSA senaste match

CSA kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Volta Redonda i Serie C och slutade 2-1.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.62.

EC São José senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Serie C, EC São José mötte Náutico lag, och resultatet slutade med 2-0.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.38).

CSA vs EC São José h2h

Säsongen 2023 möttes dessa lag i en Serie C den 2023-07-16. CSA var det laget som drog längsta strået och vann med 2-0.

EC São José har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för CSA är det tvärtom.

CSA

Serie C tabell

CSA har spelat in 3 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 0 vinster, 4 förluster, plus 3 oavgjorda.

EC São José ligger strax ovanför på en 17. plats i den 8. omgången, med samma antal poäng.

CSA analys

I Serie C har CSA totalt gjort 5 mål och släppt in 15 antal mål, detta efter 7 spelade omgångar.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i Serie C, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

De senaste matcherna har visat att CSA har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

CSA är mer offensiva än EC São José, som har 919 anfall mot 395 för EC São José, har gjort mål 5 gånger. I jämförelse, EC São José konvertera till mål 4 gånger.

EC São José

Serie C tabell

Med 3 poäng vunna, är EC São José på 17. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 1 vinst mot 3 förluster plus 0 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför CSA laget som ligger på plats 18 i den 8. omgången och båda har samma poäng.

EC São José analys

Inför den andra omgången förbereder sig EC São José för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

EC São José laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 56,75%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Genomsnittet för gjorda mål överstiger inte 1 per match och det är ett lag med låg måleffektivitet. Med så pass låg måleffektivitet kan de mycket väl leda till en förlust på bortaplan.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av CSA 0,33 och bortalaget EC São José 0 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 5,7 hörnor per match.

EC São José är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,25 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för EC São José i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,86 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

CSA – EC São José speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan CSA – EC São José?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar CSA – EC São José?

Matchen kommer att spelas på Estádio Rei Pelé i Maceió.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie C match, i säsongen 2023, och slutade med 2-0 resultat för CSA.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19099575
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information