Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Cremonese – Spezia 05 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

En Serie B match mellan Cremonese och Spezia kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Cremonese – Spezia 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Cremonese – Spezia kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Giovanni Zini, i Cremona som har en kapacitet på 20034 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Cremonese – Spezia 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,35 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,33 det genomsnittliga målen denna säsong.

Cremonese senaste match

Förra matchen spelades mot Cittadella i Coppa Italia och slutade med 1-0. Då leddes laget av G. Stroppa, de ställde upp med en 3-1-4-2 formation. Cremonese har en seger från förra omgången.

1-1

Med tanke på att oddset är 1.73 så visar det att de är favoriter i denna match.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Frank Tsadjout, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Cremonese.

Spezia senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Spezia, som använde en 3-4-1-2 uppställning mot Cosenza med slutresultet blev 0-0.

En vinst i denna match med detta höga odds är ett dåligt resultat när oddset ligger på (odd 3.50).

Cremonese vs Spezia h2h

Senast dessa lag möttes i Serie A, i låg Spezia på en 18. plats medans Cremonese var på en 19. plats. Spezia började med en 4-3-3 uppställning medans Cremonese startade med en 4-2-3-1 uppställning.

I en Serie A match den 2023-05-06, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-0 för Cremonese.

De sista fem matcherna för Cremonese har varit sólida insatser, medans Spezia har varit med ojämna.

Cremonese

Serie B tabell

Cremonese har för närvarande 16 poäng och ligger på en 8. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings slutspel, med resultat på 4 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster.

Südtirol ligger strax ovanför på en 7. plats i den 12. omgången, med samma antal poäng.

Placerade i mitten av tabellen in den Serie B, har Cremonese inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Oavsett detta kommer laget att ta nytta av sin hemmafördel för att vinna.

Cremonese har spelat på ett ojämnt sätt på senaste tiden, med växlande resultat av vinster och förluster. De behöver hitta ett sätt att samla ihop sina prestationer och spela mer konsekvent om de vill utmana om de högsta platserna i ligan.

Cremonese analys

Cremonese har efter 11 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 14 gjorda mål och släppt in 12 stycken.

Cremonese är mer offensiva än Spezia, som har 1218 anfall mot 1145 för Spezia, har gjort mål 14 gånger. I jämförelse, Spezia konvertera till mål 8 gånger.

Andrea Bertolacci blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Cittadella, var en nyckelspelare för Cremonese.

Bästa målskytt från Cremonese

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Massimo Coda som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 7 mål för Cremonese denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spezia

Serie B tabell

Spezia har 8 poäng och ligger på 16. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Nedflyttnings slutspel, med resultaten 1 vinst, 5 oavgjorda och 4 förluster.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 1 poäng in den 12. omgången, med Sampdoria som jagar de andra på en 17. plats.

Spezia analys

Det har passerat 11 omgångar och Spezia har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 13 mål och gjort 8 mål.

Det senaste matchresultatet avslöjade att Spezia har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Spezia laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 55,2% för att kontrollera matchen.

Att de spelar på bortaplan kan detta leda till ett dåligt resultat när de har så låg måleffektivitet. När antalet gjorda mål inte överstiger 0,8 mål per match, kan sluta illa.

Salvatore Esposito blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Cosenza, var en nyckelspelare för Spezia.

Bästa målgöraren för Spezia

Francesco Pio Esposito har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 2 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Spezia till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Spezia inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Spezia ett snitt på 1,4 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 6,07 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Cremonese är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,64 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Cremonese i denna match.

Spel på kort

Cremonese har ett snitt på 1,8 gula kort per match när det gått 11 omgångar, Spezia har ett snitt på 3. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,27 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Cremonese är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Spezia som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Cremonese – Spezia speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Cremonese – Spezia?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Cremonese – Spezia?

Matchen kommer att spelas på Stadio Giovanni Zini i Cremona.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för Cremonese.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885800
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information