Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips CRB – Chapecoense 08 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

CRB och Chapecoense kommer att spela en match i Serie B på måndagen den onsdag 08 november 2023, titta på speltipsen mellan CRB – Chapecoense 2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där CRB – Chapecoense kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Rei Pelé, i Maceió som har en kapacitet på 20801 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan CRB – Chapecoense 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,06 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,02 det genomsnittliga målen denna säsong.

CRB senaste match

CRB kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Londrina i Serie B och slutade 1-1. Laget leddes av D. Pollo Barioni och de spelade med en 4-3-3 uppställning.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3.10.

Léo Pereira stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod CRB för en blek insats.

Chapecoense senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Chapecoense, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Tombense med slutresultet blev 1-2.

En ganska jämn match väntades, med oddet 3.75 på att hemmalaget skulle förlora.

CRB vs Chapecoense h2h

Senaste gången som CRB och Chapecoense möttes var i Serie B. CRB låg då på 12. plats och började med en 4-1-4-1 formation, medans Chapecoense, som låg på en 17. plats, använde sig av en 4-2-3-1 taktik.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Serie B match den 2023-07-09 2023, resulterade i en vinst för Chapecoense med 2-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

CRB

Serie B tabell

Hemmalaget ligger på 10. plats i ligan med 50 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 14 vinster, 12 förluster och, 8 oavgjorda.

Inför den 35. omgången, har laget en fördel på 4 poäng över Ceará som ligger precis under, på 11. plats och med 4 poäng mindre än Vila Nova som ligger på 9. plats.

CRB som är placerade i mitten av ligatabellen i den Serie B utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning svårigheter kommer att dra nytta av hemmaplan för att besegra.

CRB analys

När det har spelats 34 omgångar i Serie B, har CRB totalt 39 gjorda mål och 33 insläppta mål.

När lag inte skjuter så mycket så uteblir målen och så är det i CRB fall. De har nämligen bara i genomsnitt 3,88 skott på mål per match och det är inte bra nog för att bevära motståndarnas målvakt.

Vinnande 5 matcher som bortalag, lagets resultat är 9 vinster, 3 förluster och 5 oavgjorda det bevisar att det är väldigt starka på hemmaplan.

CRB är mer offensiva än Chapecoense, som har 3200 anfall mot 3142 för Chapecoense, har gjort mål 39 gånger. I jämförelse, Chapecoense konvertera till mål 31 gånger.

Bästa målskytt från CRB

Anselmo Ramon har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 8 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda CRB till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Chapecoense

Serie B tabell

Med 33 poäng vunna, är Chapecoense på 18. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 7 vinster mot 15 förluster plus 12 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Tombense som ligger på plats 17 i den 35. omgången.

Chapecoense analys

De senaste matcherna har visat att Chapecoense har en defekt offensiv, med en hög procentandel av matcher där de inte har gjort mål och en brist på kreativitet i deras anfallsspel.

Lag med låg mål effektivitet, genomsnittligt gjorda mål överstiger inte 0,91 per match. Med låg mål måleffektivitet och att spela på bortaplan, kan detta sluta med ett dåligt resultat.

Bästa målgöraren för Chapecoense

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Bruno Nazário. Har gjort mål 7 gånger den här säsongen och har hjälpt Chapecoense att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i CRB är Anselmo Ramon, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Chapecoense Bruno Nazário, han har gjort 7 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Chapecoense har ett snitt på 1,12 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 4,63 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,35 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att CRB är ett mer aggressivt lag som fått 6 röda kort den här säsongen, till skillnad från Chapecoense som fick bara rött kort 4 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

CRB – Chapecoense speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan CRB – Chapecoense?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 08 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar CRB – Chapecoense?

Matchen kommer att spelas på Estádio Rei Pelé i Maceió.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023, och slutade med 2-1 resultat för Chapecoense.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18791919
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information