Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Coventry City – Stoke City 11 november 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Coventry City och Stoke City kommer att spela en match i Championship på måndagen den lördag 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Coventry City – Stoke City 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Coventry City – Stoke City kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion The Coventry Building Society Arena, i Coventry som har en kapacitet på 32609 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Coventry City – Stoke City 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,73 per match.

Coventry City senaste match

Coventry City kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Preston North End i Championship och slutade 3-2. Laget leddes av M. Robins och de spelade med en 3-4-1-2 uppställning.

Oddset var 2.75 på att hemmalaget skulle förlora, matchen förväntades bli jämn.

Kyle McFadzean misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Stoke City senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Stoke City, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Cardiff City med slutresultet blev 0-0.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.30.

Coventry City vs Stoke City h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Coventry City på en 8. plats i Championship och Stoke City på en 13. plats. Coventry City startar med en 3-4-1-2 uppställning, medans Stoke City mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Championship match den 2023-04-01 2022/2023, resulterade i en vinst för Stoke City med 0-4.

Stoke City har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Coventry City.

Coventry City

Championship tabell

Coventry City kommer till spel i denna match med 15 poäng och ligger på en 20. plats i Championship, med minus statistik, förlorat 6 matcher totalt och vunnit endast 3, har totalt 6 oavgjorda.

Detta betyder att i den 16. omgången har laget ingen fördel i relation till Huddersfield Town laget som är på den 21. plats.

Coventry City laget kommer till denna match med en rad 4 förluster i Championship som har påverkat lagets moral.

Coventry City analys

Efter 15 omgångar i Championship, släppt in 21 och gjort 19 mål.

4,2 är det genomsnittliga skotten på mål i en match för Coventry City. Det stör inte många lags målvakter och då blir det svårt att vinna sina matcher.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 2 vinster, 1 förlust och 4 oavgjorda.De har vunnit 1 match på bortaplan.

Bästa målskytt från Coventry City

Matt Godden har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 5 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Coventry City till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Stoke City

Championship tabell

Stoke City kommer till denna match med 20 poäng, och är på 13. plats i Championship, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 7 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Stoke City analys

När det har gått 15 omgångar av säsongen så har Stoke City släpp in fler mål än de har gjort. Totalt har de gjort 16 mål och släppt 18 bollar i mål.

Det senaste matchresultatet avslöjade att Stoke City har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

Bästa målgöraren för Stoke City

André Vidigal har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Stoke City till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Coventry City är Matt Godden, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Stoke City André Vidigal, han har gjort 4 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Stoke City generellt inte släpper in några mål som bortalag. Stoke City har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 6,87 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Coventry City är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,87 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Coventry City i denna match.

Spel på kort

Coventry City har ett snitt på 1,9 gula kort per match när det gått 15 omgångar, Stoke City har ett snitt på 2,4. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,67 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Coventry City – Stoke City speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Coventry City – Stoke City?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Coventry City – Stoke City?

Matchen kommer att spelas på The Coventry Building Society Arena i Coventry.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-4 resultat för Stoke City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846919
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information