Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Coventry City – Blackburn Rovers 04 oktober 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Coventry City och Blackburn Rovers kommer att spela en match i Championship på måndagen den onsdag 04 oktober 2023, titta på speltipsen mellan Coventry City – Blackburn Rovers 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Coventry City – Blackburn Rovers kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion The Coventry Building Society Arena, i Coventry som har en kapacitet på 32609 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Coventry City – Blackburn Rovers 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,85 per match.

Coventry City senaste match

Coventry City fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Queens Park Rangers i Championship och resultatet blev 1-3. De ställde upp med en 3-4-1-2 uppställning och leddes av M. Robins.

Hemmalaget har ett odds på 2.55, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

I Coventry City fanns det utan tvekan en spelare som var den största bidragande orsaken till vinsten. Med ett framträdande som resulterade i 2 mål och andra betydande insatser, Ellis Simms var matchens behållning och hjälpte sitt lag att göra målen.

Blackburn Rovers senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Carabao Cup, Blackburn Rovers, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Cardiff City med slutresultet blev 5-2.

2.00 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Coventry City vs Blackburn Rovers h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Blackburn Rovers på en 7. plats i Championship och Coventry City på en 9. plats. Blackburn Rovers startar med en 4-3-3 uppställning, medans Coventry City mönstrar en 3-5-2 uppställning.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Championship match under säsongen 2022/2023 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Blackburn Rovers insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Coventry City.

Coventry City

Championship tabell

Hemmalaget ligger på 14. plats i ligan med 11 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 2 vinster, 2 förluster och, 5 oavgjorda.

Inför den 10. omgången, har laget samma antal poäng som Millwall som ligger precis under, på 15. plats och samma poäng än Plymouth Argyle som ligger på 13. plats.

Coventry City analys

Med totalt 15 gjorda mål och 12 insläppta mål. Ligger Coventry City på en positiv målskillnad efter 9 omgångar.

Coventry City är mer offensiva än Blackburn Rovers, som har 906 anfall mot 790 för Blackburn Rovers, har gjort mål 15 gånger. I jämförelse, Blackburn Rovers konvertera till mål 12 gånger.

Jay Dasilva har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Coventry City senaste match, mot Queens Park Rangers. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målskytt från Coventry City

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Matt Godden. Coventry City har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 5 mål denna säsong.

Blackburn Rovers

Championship tabell

Blackburn Rovers kommer till denna match med 10 poäng, och är på 17. plats i Championship, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Blackburn Rovers analys

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Blackburn Rovers laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 55,25% för att kontrollera matchen.

Med en upptagen schemalagd, Blackburn Rovers kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Coventry City och Blackburn Rovers med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Semir Telalović början hos sin nya klubb har varit allt annat än bra. Värvad inför denna säsong har han inte presterat bra, senaste matchen för Blackburn Rovers var heller inget undantag. Mot Cardiff City, lyckades han heller inte göra mål och stod för en dålig insats.

Bästa målgöraren för Blackburn Rovers

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Sammie Szmodics som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Blackburn Rovers har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Coventry City är Matt Godden, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Blackburn Rovers Sammie Szmodics, han har gjort 5 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Blackburn Rovers har ett snitt på 1,5 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 6,28 hörnor.

Blackburn Rovers är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Blackburn Rovers i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,44 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Coventry City – Blackburn Rovers speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Coventry City – Blackburn Rovers?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023.

I vilken stadium och stad spelar Coventry City – Blackburn Rovers?

Matchen kommer att spelas på The Coventry Building Society Arena i Coventry.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846851
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information