Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Cosenza – FeralpiSalò 04 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Cosenza och FeralpiSalò är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Serie B i Italy, titta på speltipsen mellan Cosenza – FeralpiSalò 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Cosenza – FeralpiSalò kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio San Vito-Luigi Marulla, i Cosenza som har en kapacitet på 24209 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Cosenza – FeralpiSalò 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,35 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,33 det genomsnittliga målen denna säsong.

Cosenza senaste match

Cosenza fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Spezia i Serie B och resultatet blev 0-0. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av F. Caserta.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 3.10) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Det var Francesco Forte som var viktig för sitt lag med sina passningar så att de inte skulle förlora. Annars stod resten av Cosenza lag för en blek insats.

FeralpiSalò senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, FeralpiSalò, som använde en 3-5-2 uppställning mot Reggiana med slutresultet blev 0-3.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 2.75 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

Cosenza vs FeralpiSalò h2h

Beträffande matchen mellan Cosenza och FeralpiSalò, så kommer detta att bli den första gången som dessa två lag möter varandra.

Cosenza lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med FeralpiSalò.

Cosenza

Serie B tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 15 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 4 vinster, 4 förluster och, 3 oavgjorda.

Inför den 12. omgången rankas lagen ovanför Bari 1908 med en fördel på 1 poäng vilket är just under målramen på plats 10, och med 1 poäng mindre än Cremonese som är på 8. plats.

Placerade i mitten av ligatabellen i Italy i Serie B utan chans att nå högre upp i tabellen och har inte några orosmoment för nedflyttning, kommer Cosenza försöka dra fördel av hemmaplan för att vinna matchen.

Cosenza analys

Med totalt 11 insläppta mål och 14 gjorda mål, för Cosenza i Serie B, efter 11 omgångar.

När ett lag inte skjuter tillräckligt mycket under en match så är det svårt att göra mål. Cosenza skjuter enbart i genomsnitt 4 per match och då är det svårt att störa motståndarens målvakt.

Cosenzas tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 49,82% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Cosenza – FeralpiSalò 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Bästa målskytt från Cosenza

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Simone Mazzocchi. Cosenza har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 3 mål denna säsong.

FeralpiSalò

Serie B tabell

Med 5 poäng vunna, är FeralpiSalò på 20. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 1 vinst mot 8 förluster plus 2 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Ternana som ligger på plats 19 i den 12. omgången.

FeralpiSalò analys

FeralpiSalò har haft svårt att hitta nätet i de senaste matcherna, vilket har resulterat i en brist på poäng och en minskad självförtroende.

Tack vare sin låga måleffektivitet och att de spelar på bortaplan kan kosta dem dyrt. De är ett lag med låg effektivitet och gör bara i genomsnitt 0,45 mål per match.

Spelaren kontrakterades denna säsong av FeralpiSalò och Mattia Compagnon har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot Reggiana, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 0 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Bästa målgöraren för FeralpiSalò

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Andrea La Mantia som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 2 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som FeralpiSalò har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Med tanke på att FeralpiSalò har ett snitt på 0,5 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 4,36 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

Cosenza har ett snitt på 3 gula kort per match när det gått 11 omgångar, FeralpiSalò har ett snitt på 2,3. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,82 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Cosenza – FeralpiSalò speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Cosenza – FeralpiSalò?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Cosenza – FeralpiSalò?

Matchen kommer att spelas på Stadio San Vito-Luigi Marulla i Cosenza.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885799
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information