Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Coritiba – Santos 08 augusti 2022 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

seriea_brasil

Stadium och stad där Coritiba – Santos kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända Estádio Major Antônio Couto Pereira, i staden Curitiba som har en kapacitet på 43000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du också statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Coritiba – Santos 2022

Coritiba och Santos är planerad att spelas på måndag den 08 de augusti de 2022 i den Serie A i Brazil, titta på speltipsen mellan Coritiba – Santos 2022 för att förbättra dina chanser att vinna.

Coritiba senaste match

Coritiba kommer från en förlust i förra matchen. Matchen spelades mot Goiás i Serie A och slutade med 1-0. Laget leddes av G. Morínigo Vázquez och de spelade med en 5-4-1 uppställning.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Egídio hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Santos senaste match

Å andra sidan, motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades mot Serie A, Santos, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Fluminense med slutresultet 2-2.

Santos har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Coritiba är det tvärtom.

Coritiba vs Santos h2h

Santos var på en 2. plats i Copa do Brasil medans Coritiba var på en 1. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Santos börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Coritiba använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Copa do Brasil match den 2022-05-13, hänvisar till säsongen 2022, vilket slutade med en vinst för Santos med 3-0.

Coritiba

Serie A tabell

Med 22 poäng, 6 vinster, 10 förluster 4 oavgjorda, och en minus statistik, ligger Coritiba inför denna match på 15. plats i Serie A.

Vilket betyder att i 21. omgången, har laget över Avaí som ligger på plats 16, en fördel med 1 poäng.

Coritiba laget kommer från en förlust i Serie A, och tränaren Gustavo Eliseo Morínigo Vázquez vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Coritiba analys

Efter 20 omgångar, har Coritiba släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 31 mål än så länge och gjort 22 mål.

Coritibas genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 46,6%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Coritiba – Santos 2022, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Bästa målskytt från Coritiba

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Léo Gamalho. Coritiba har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 6 mål denna säsong.

Santos

Serie A tabell

Santos har 27 poäng och ligger på 9. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Copa Sul-Americana, med resultaten 6 vinster, 9 oavgjorda och 5 förluster.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 1 poäng in den 21. omgången, med São Paulo som jagar de andra på en 10. plats.

Santos analys

För närvarande, i Serie A, har Santos gjort 24 mål och släppt in 18, efter spelade 20 omgångar.

Santos är ett mer offensivt lag än Coritiba, de har 2060 anfall mot 2019 för Coritiba, har gjort 24 mål. I jämförelse, Coritiba som har gjort 22 mål.

Bästa målgöraren för Santos

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Marcos Leonardo Santos Almeida. Anfallaren har gjort mål 8 gånger den här säsongen och har hjälpt Santos att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Historiska information: Santos

Med 7 vunna titlar i ligans historia, är Santos laget ett av de främsta. Lagets meritlista kan komma att påverka slutresultatet för matchen och det skulle inte vara första gången som de lyckas att överraska sina motståndare med en vinst när de har riktigt dålig form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Coritiba är L. Gamalho de Souza, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Santos M. Santos Almeida, han har gjort 8 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Santos har ett snitt på 0,67 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 5,68 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

Dessa lag har ett snitt på 4,86 gula kort, ett intressant spel att hålla utkik efter.

Vi vet att Coritiba är ett mer aggressivt lag som fått 8 röda kort den här säsongen, till skillnad från Santos som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre avkastning på spelen.

Se andra bra speltips här.

Coritiba – Santos speltips 2022: FAQ

När spelas matchen mellan Coritiba – Santos?

Matchen kommer att spelas på måndag den 08 de augusti de 2022.

I vilken stadium och stad spelar Coritiba – Santos?

Matchen kommer att spelas på Estádio Major Antônio Couto Pereira i Curitiba.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Copa do Brasil match, i säsongen 2022, och slutade med 3-0 resultat för Santos.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18489602
Football Player
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information