Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Coquimbo Unido – Universidad Católica 03 juni 2024 | Topptipset tips för Primera Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primera Division Chile

En Primera Division match mellan Coquimbo Unido och Universidad Católica kommer att spelas på måndag den 03 juni 2024, kl 00:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Coquimbo Unido – Universidad Católica 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Coquimbo Unido – Universidad Católica kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Bicentenario Francisco Sánchez Rumoroso, i Coquimbo som har en kapacitet på 17750 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Coquimbo Unido – Universidad Católica 2024

I den nuvarande upplagan av Primera Division, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,73, nu är det ett snitt på 2,87 per match.

Coquimbo Unido senaste match

Förra matchen spelades mot Bragantino i Copa Sudamericana och slutade med 1-1. Då leddes laget av F. Díaz Seguel, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Coquimbo Unido har en oavgjort från förra omgången.

Favoritskapet låg på det andra laget så ett oavgjort resultat med (odd 4.33) var ett bra resultat.

Universidad Católica senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Primera Division, Universidad Católica, som använde en 4-4-2 uppställning mot Cobreloa med slutresultet blev 4-1.

1.50 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Coquimbo Unido vs Universidad Católica h2h

I en Copa Sudamericana match den 2024-03-05, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 0-2 för Coquimbo Unido.

Universidad Católica har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Coquimbo Unido är det tvärtom.

Coquimbo Unido

Primera Division tabell

Coquimbo Unido har för närvarande 27 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för CONMEBOL Libertadores, med resultat på 8 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Universidad Católica laget som ligger på plats 3 i den 15. omgången och båda har samma poäng.

Coquimbo Unido analys

Efter 14 omgångar har Coquimbo Unido en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 21 mål och släppt in 13 mål.

dens tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 43,69% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Coquimbo Unido – Universidad Católica 2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Med en upptagen schemalagd, Coquimbo Unido kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Coquimbo Unido och Universidad Católica med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Coquimbo Unido

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Nicolás Johansen som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 4 mål för Coquimbo Unido denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Universidad Católica

Primera Division tabell

Universidad Católica har 27 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till CONMEBOL Libertadores Qualifiers, med resultaten 8 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.

I den 15. omgången, har laget samma poäng jämfört med Coquimbo Unido som ligger straxt över på 2. plats.

Universidad Católica analys

Inför den andra omgången förbereder sig Universidad Católica för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Primera Division.

Eftersom Universidad Católica har en resultatrad på 5 vinster, 0 förluster och 2 oavgjorda när de spelar borta i Primera Division, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Med ett resultat av inga förluster i 7 matcher i Primera Division, har Universidad Católica spelat på bortaplan, Universidad Católica siktar på ett bra resultat i denna match i förhoppning på att addera ytterligare en vinst till deras vinstrad på 5 vinster.

Bästa målgöraren för Universidad Católica

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Fernando Zampedri. Har gjort mål 9 gånger den här säsongen och har hjälpt Universidad Católica att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Coquimbo Unido är Nicolás Johansen, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Universidad Católica Fernando Zampedri, han har gjort 9 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att Universidad Católica har ett snitt på 1,43 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,76 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 6 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 3. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Coquimbo Unido – Universidad Católica speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Coquimbo Unido – Universidad Católica?

Matchen kommer att spelas på måndag den 03 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Coquimbo Unido – Universidad Católica?

Matchen kommer att spelas på Estadio Bicentenario Francisco Sánchez Rumoroso i Coquimbo.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Copa Sudamericana match, i säsongen 2024, och slutade med 0-2 resultat för Coquimbo Unido.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19067998
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information