Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Colo-Colo – Copiapó 02 juni 2024 | Topptipset tips för Primera Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primera Division Chile

En Primera Division match mellan Colo-Colo och Copiapó kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024, kl 21:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Colo-Colo – Copiapó 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Colo-Colo – Copiapó kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estadio Monumental David Arellano, i Santiago de Chile som har en kapacitet på 47347 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Colo-Colo – Copiapó 2024

I den nuvarande upplagan av Primera Division, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,73, nu är det ett snitt på 2,87 per match.

Colo-Colo senaste match

Förra matchen spelades mot Cerro Porteño i Copa Libertadores och slutade med 1-1. Då leddes laget av J. Almirón Quintana, de ställde upp med en 4-3-2-1 formation. Colo-Colo har en oavgjort från förra omgången.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3.40.

Det man kommer att minnas från detta möte som slutade oavgjort är hur Carlos Palacios stack ut. Nästan allt som Colo-Colo gjorde styrdes av honom, men trots det så lyckades de inte vinna matchen.

Copiapó senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Primera Division, Copiapó, som använde en 4-3-3 uppställning mot Audax Italiano med slutresultet blev 2-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.63).

Colo-Colo vs Copiapó h2h

Senaste gången som Copiapó och Colo-Colo möttes var i Primera Division. Copiapó låg då på 15. plats och började med en 3-5-2 formation, medans Colo-Colo, som låg på en 3. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Primera Division match var 2023-09-14, hänvisning till säsongen 2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Colo-Colo laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Copiapó laget har haft.

Colo-Colo

Primera Division tabell

Colo-Colo har för närvarande 26 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Copa Sul-Americana, med resultat på 8 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster.

Inför den 15. omgången, har laget skiljer det 1 poäng till Universidad Católica som ligger strax ovanför på 3. plats.

Colo-Colo analys

Med totalt 12 insläppta mål och 24 gjorda mål, för Colo-Colo i Primera Division, efter 14 omgångar.

För att kontrollera spelet, försöker Colo-Colo laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 66,64%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Colo-Colo är mer offensiva än Copiapó, som har 1682 anfall mot 1213 för Copiapó, har gjort mål 24 gånger. I jämförelse, Copiapó konvertera till mål 19 gånger.

Bästa målskytt från Colo-Colo

Damián Pizarro har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 5 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Colo-Colo till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Copiapó

Primera Division tabell

Med 12 poäng vunna, är Copiapó på 15. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 4 vinster mot 10 förluster plus 0 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Cobresal som ligger på plats 14 i den 15. omgången och har samma antal poäng.

Copiapó analys

Bästa målgöraren för Copiapó

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Maximiliano Quinteros. Har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt Copiapó att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Colo-Colo är Damián Pizarro, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Copiapó Maximiliano Quinteros, han har gjort 4 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Copiapó generellt inte släpper in några mål som bortalag. Copiapó har ett snitt på 0,86 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 5,43 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Colo-Colo är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Colo-Colo i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,5 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 3. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Colo-Colo – Copiapó speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Colo-Colo – Copiapó?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Colo-Colo – Copiapó?

Matchen kommer att spelas på Estadio Monumental David Arellano i Santiago de Chile.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Primera Division match, i säsongen 2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19068000
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information