Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Cliftonville – Larne 02 april 2024 | Topptipset tips för Premiership

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premiership Northern Ireland

En Premiership match mellan Cliftonville och Larne kommer att spelas på tisdag den 02 april 2024, kl 18:45h (UTC), titta på speltipsen mellan Cliftonville – Larne 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Cliftonville – Larne kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Solitude, i Belfast som har en kapacitet på 6224 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Cliftonville – Larne 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premiership, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,84, nu är det ett snitt på 3,07 per match.

Cliftonville senaste match

Cliftonville fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Loughgall i Premiership och resultatet blev 2-3.

Oddset på 1.65 bekräftar att de är favoriter.

Larne senaste match

Larne har samma form som motståndarna. Laget har också en vinst inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Glenavon, och resultatet blev 6-1.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.40.

Cliftonville vs Larne h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en Premiership match den 2023-11-03 2023/2024, resulterade i en vinst för Larne med 2-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Larne har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Cliftonville.

Cliftonville

Premiership tabell

Cliftonville har för närvarande 70 poäng och ligger på en 3. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 22 vinster, 4 oavgjorda och 6 förluster.

Linfield ligger strax ovanför på en 2. plats i den 33. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 5 poäng.

Cliftonville analys

I Premiership har Cliftonville totalt gjort 73 mål och släppt in 28 antal mål, detta efter 32 spelade omgångar.

Cliftonville är mer offensiva än Larne, som har 3163 anfall mot 2949 för Larne, har gjort mål 73 gånger. I jämförelse, Larne konvertera till mål 67 gånger.

Bästa målskytt från Cliftonville

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Ben Wilson som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 17 den här säsongen och har hjälpt Cliftonville få positiva resultat vid fler tillfällen.

Larne

Premiership tabell

Larne har 77 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 23 vinster, 8 oavgjorda och 1 förlust.

Larne analys

Larne är efter 32 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 67 mål framåt och 17 har de släppt in.

Larne har varit imponerande på senaste tiden, vunnit 4 av deras senaste 5 matcher och spelat oavgjort i 1. De har visat stor motståndskraft och beslutsamhet och det verkar som att de är på väg att uppnå sina mål den här säsongen.

Inför den andra omgången förbereder sig Larne för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,69 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Premiership som vill hålla sig till bra insatser!

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Larne laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 56,5% för att kontrollera matchen.

När Larne spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 9 vinster, 1 förlust och 5 oavgjorda i Premiership.

Bästa målgöraren för Larne

Andrew Ryan har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 17 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Larne till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Cliftonville är Ben Wilson, som redan har gjort 17 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Larne Andrew Ryan, han har gjort 17 mål.

Larne har släppt in 6 bortamål på 15 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Larne kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-1, något att tänka på.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Larne har ett snitt på 1,4 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Larne oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,72 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,22 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Larne är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Cliftonville som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Cliftonville – Larne speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Cliftonville – Larne?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 02 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Cliftonville – Larne?

Matchen kommer att spelas på Solitude i Belfast.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premiership match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Larne.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18858321
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information