Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Cittadella – Brescia 04 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Cittadella och Brescia är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Serie B i Italy, titta på speltipsen mellan Cittadella – Brescia 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Cittadella – Brescia kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Pier Cesare Tombolato, i Cittadella som har en kapacitet på 7623 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Cittadella – Brescia 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,35 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,33 det genomsnittliga målen denna säsong.

Cittadella senaste match

Cittadella kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Cremonese i Coppa Italia och slutade 1-0. Laget leddes av E. Gorini och de spelade med en 4-3-1-2 uppställning.

1-1

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.73.

Lorenzo Carissoni hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Brescia senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Brescia, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot Bari 1908 med slutresultet blev 1-2.

3.20 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Cittadella vs Brescia h2h

Senast dessa lag möttes i Serie B, i låg Brescia på en 20. plats medans Cittadella var på en 13. plats. Brescia började med en 4-3-2-1 uppställning medans Cittadella startade med en 4-3-1-2 uppställning.

Deras senaste Serie B match 2022/2023 som spelades den 2023-03-01 slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Cittadella

Serie B tabell

Hur som helst så kommer Cittadella till matchen med 13 poäng och ligger på 13. plats i Serie B, laget har minus statistik med 4 förlorade matcher, vunna 3, och oavgjorda 4.

Laget har samma poäng som Brescia som ockuperar plats 12, är laget som startar den 12. omgången.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i Serie B, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Cittadella analys

Med totalt 15 insläppta mål och 11 gjorda mål, för Cittadella i Serie B, efter 11 omgångar.

Med 3,64 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Cittadella så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Så här långt i liga så är inte Cittadellas det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 47,18%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Cittadella – Brescia 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Cittadella är mer offensiva än Brescia, som har 1211 anfall mot 876 för Brescia, har gjort mål 11 gånger. I jämförelse, Brescia konvertera till mål 7 gånger.

Med en upptagen schemalagd, Cittadella kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Cittadella och Brescia med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Stefano Negro är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Cremonese var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målskytt från Cittadella

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Claudio Cassano varit höjdpunkterna. Hjälpt Cittadella med 2 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Brescia

Serie B tabell

Brescia kommer till denna match med 13 poäng, och är på 12. plats i Serie B, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust dubbelt, totalt sett 4 oavgjorda.

Detta betyder att i den 12. omgången har laget ingen fördel i relation till Cittadella laget som är på den 13. plats.

Brescia analys

Med en resultatrad på 2 vinster, 0 förluster och 1 oavgjort i Serie B, när Brescia spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Med en upptagen schemalagd, Brescia kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Cittadella och Brescia med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Brescia

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Gabriele Moncini som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Brescia undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Brescia har släppt in 0 bortamål på 3 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Brescia kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 0-0, något att tänka på.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att Brescia har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 4,84 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

Cittadella har ett snitt på 2,4 gula kort per match när det gått 11 omgångar, Brescia har ett snitt på 1,8. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,64 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Cittadella – Brescia speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Cittadella – Brescia?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Cittadella – Brescia?

Matchen kommer att spelas på Stadio Pier Cesare Tombolato i Cittadella.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885806
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information