Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Charlton Athletic – Derby County 03 februari 2024 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

Charlton Athletic och Derby County kommer att spela en match i League One på måndagen den lördag 03 februari 2024, kl 15:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Charlton Athletic – Derby County 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Charlton Athletic – Derby County kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion The Valley, i London som har en kapacitet på 27111 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Charlton Athletic – Derby County 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,53 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Charlton Athletic senaste match

Charlton Athletic fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Blackpool i League One och resultatet blev 1-1. De ställde upp med en 3-5-2 uppställning och leddes av C. Fleming.

Det oavgjorda resultatet (odd 4.20) visade sig vara ett bra resultat, med tanke på att favoritskapet låg på det andra laget.

Charlton Athletic stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Alfie May. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Derby County senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i League One, Derby County, som använde en 4-4-1-1 uppställning mot Cheltenham Town med slutresultet blev 2-1.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.53.

Charlton Athletic vs Derby County h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Derby County på en 5. plats i League One och Charlton Athletic på en 11. plats. Derby County startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans Charlton Athletic mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League One match den 2023-02-18, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för Derby County med 2-0.

Derby County insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Charlton Athletic.

Lag med deras unika styrka och mål.

Charlton Athletic

League One tabell

Hur som helst så kommer Charlton Athletic till matchen med 31 poäng och ligger på 18. plats i League One, laget har minus statistik med 12 förlorade matcher, vunna 7, och oavgjorda 10.

Vilket betyder att i 31. omgången, har laget över Wycombe Wanderers som ligger på plats 19, ingen fördel.

Charlton Athletic analys

Än så länge har Charlton Athletic gjort 43 mål och släppt in 45 mål. Detta efter 30 omgångar.

Bästa målskytt från Charlton Athletic

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Alfie May som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Anfallaren har redan gjort mål 16 den här säsongen och har hjälpt Charlton Athletic få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Derby County

League One tabell

Derby County har 56 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 17 vinster, 5 oavgjorda och 7 förluster.

Med samma poäng som Peterborough United som ockuperar plats 3, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 31. omgången.

Derby County analys

Efter 30 omgångar har Derby County en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 52 mål och släppt in 28 mål.

Det är ett top 5-lag i League One som vill hålla sig till bra insatser!

Vanligtvis har motståndarlaget små chanser att besegra Derby County när de spelar borta, som har resultat på 9 vinster, 4 förluster, and 2 oavgjorda i League One.

Derby County är ett mer offensivt lag än Charlton Athletic, de har 3081 anfall mot 2956 för Charlton Athletic, har gjort 52 mål. I jämförelse, så har Charlton Athletic gjort 43 mål.

Bästa målgöraren för Derby County

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills James Collins. Anfallaren har gjort mål 13 gånger den här säsongen och har hjälpt Derby County att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Charlton Athletic är Alfie May, som redan har gjort 16 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Derby County James Collins, han har gjort 13 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Eftersom Derby County har ett snitt på 1,73 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 6,31 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Derby County är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,07 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Derby County i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,13 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Charlton Athletic – Derby County speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Charlton Athletic – Derby County?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Charlton Athletic – Derby County?

Matchen kommer att spelas på The Valley i London.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League One match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för Derby County.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18849520
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information