Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Cercle Brugge – Anderlecht 05 november 2023 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pro League Belgium

En Pro League match mellan Cercle Brugge och Anderlecht kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Cercle Brugge – Anderlecht 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Cercle Brugge – Anderlecht kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Jan Breydelstadion, i Brugge som har en kapacitet på 29975 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Cercle Brugge – Anderlecht 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Pro League än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,06 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,88 mål per spelad match.

Cercle Brugge senaste match

Cercle Brugge kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Zulte-Waregem i Belgian Cup och slutade 2-2.

2-2

Det var högt odds på dem för att vinna matchen, det visade även det höga oddset på (odd 5.00).

Anderlecht senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Belgian Cup, Anderlecht mötte La Louvière lag, och resultatet slutade med 0-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.29.

Cercle Brugge vs Anderlecht h2h

Senaste gången som Cercle Brugge och Anderlecht möttes var i Pro League. Cercle Brugge låg då på 8. plats och började med en 3-4-3 formation, medans Anderlecht, som låg på en 11. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

I en Pro League match den 2023-03-12, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-0 för Anderlecht.

Anderlecht har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Cercle Brugge är det tvärtom.

Cercle Brugge

Pro League tabell

Cercle Brugge har för närvarande 21 poäng och ligger på en 5. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 7 vinster, 0 oavgjorda och 5 förluster.

Inför den 13. omgången, har laget samma poäng till skillnad från Genk som ligger strax ovanför, på 4. plats.

Cercle Brugge analys

I Pro League har Cercle Brugge totalt gjort 16 mål och släppt in 11 antal mål, detta efter 12 spelade omgångar.

Med ett bollinnehav på 44,58% så brukar inte Cercle Brugges styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Cercle Brugge – Anderlecht 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Medan de vunnit 3 matcher som bortalag, detta lag bevisar att det finns något som kallas för hemmaplansfördel med ett resultat på 4 vinster, 2 förluster och 0 oavgjorda.

Med en upptagen schemalagd, Cercle Brugge kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Cercle Brugge och Anderlecht med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Cercle Brugge

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Kevin Denkey. Anfallaren har gjort mål 10 denna säsong och har hjälpt Cercle Brugge till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Anderlecht

Pro League tabell

Anderlecht har 24 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 7 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster.

Detta betyder att i den 13. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Gent laget som är på den 3. plats.

Anderlecht analys

Efter 12 omgångar har Anderlecht en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 23 mål och släppt in 14 mål.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Pro League.

Med en upptagen schemalagd, Anderlecht kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Cercle Brugge och Anderlecht med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Anderlecht

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Kasper Dolberg som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 7 gånger i ligan och hjälpt Anderlecht undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Anderlecht

Med 34 vunna titlar i ligans historia, är Anderlecht laget ett av de främsta. Lagets meritlista kan komma att påverka slutresultatet för matchen och det skulle inte vara första gången som de lyckas att överraska sina motståndare med en vinst när de har riktigt dålig form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Cercle Brugge är Kevin Denkey, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Anderlecht Kasper Dolberg, han har gjort 7 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att Anderlecht har ett snitt på 1,5 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 5,5 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,83 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Cercle Brugge – Anderlecht speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Cercle Brugge – Anderlecht?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Cercle Brugge – Anderlecht?

Matchen kommer att spelas på Jan Breydelstadion i Brugge.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för Anderlecht.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18848135
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information