Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Ceará – Mirassol 12 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

En Serie B match mellan Ceará och Mirassol kommer att spelas på söndag den 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Ceará – Mirassol 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Ceará – Mirassol kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas, i Fortaleza som har en kapacitet på 67000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Ceará – Mirassol 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,07 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,02 det genomsnittliga målen denna säsong.

Ceará senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-3 uppställning. Ceará har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av V. Carmo Mancini och Matchen spelades mot Botafogo SP i Serie B och slutade med 2-2.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 3.40) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Ceará stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Erick Pulga. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Mirassol senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Mirassol, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Sport Recife med slutresultet blev 2-1.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 1.95 på hemmalaget.

Ceará vs Mirassol h2h

Mirassol var på en 7. plats i Serie B medans Ceará var på en 10. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Mirassol börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Ceará använde i den matchen.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Serie B match var 2023-07-16, hänvisning till säsongen 2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Mirassol har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Ceará är det tvärtom.

Ceará

Serie B tabell

Hemmalaget ligger på 11. plats i ligan med 47 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 12 vinster, 12 förluster och, 11 oavgjorda.

Detta betyder att i den 36. omgången har laget ingen fördel i relation till Botafogo SP laget som är på den 12. plats.

Ceará laget kommer till matchen med en mittenplacering i Serie B tabellen, utan att uppleva press för att göra bra resultat men vill göra en bra match.

Ceará analys

Efter 35 omgångar, har Ceará släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 39 mål än så länge och gjort 36 mål.

Resultaten de senaste matcherna visar att Ceará har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 8 vinster, 5 förluster och 4 oavgjorda.De har vunnit 4 matcher på bortaplan.

Bästa målskytt från Ceará

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Erick som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 10 den här säsongen och har hjälpt Ceará få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Mirassol

Serie B tabell

Mirassol kommer till denna match med 57 poäng, och är på 7. plats i Serie B, efter ha vunnit 16 matcher totalt och förlust 10 gånger, totalt sett 9 oavgjorda.

Med samma poäng som Novorizontino som ockuperar plats 6, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 36. omgången.

Mirassol analys

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Mirassol laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 56,44% för att kontrollera matchen.

Mirassol är ett mer offensivt lag än Ceará, de har 3720 anfall mot 3459 för Ceará, har gjort 37 mål. I jämförelse, Ceará som har gjort 36 mål.

Bästa målgöraren för Mirassol

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Zé Roberto som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 7 gånger i ligan och hjälpt Mirassol undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 4 av 7 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Ceará är Erick, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Mirassol Zé Roberto, han har gjort 7 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Mirassol har ett snitt på 1 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Mirassol inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,88 hörnor per match.

Spel på kort

Ceará har ett snitt på 3,1 gula kort per match när det gått 35 omgångar, Mirassol har ett snitt på 2,4. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,6 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 4. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Ceará – Mirassol speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Ceará – Mirassol?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Ceará – Mirassol?

Matchen kommer att spelas på Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas i Fortaleza.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18791926
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information