Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Caxias – Figueirense 02 juni 2024 | Topptipset tips för Serie C

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Serie_C_Brasil

En Serie C match mellan Caxias och Figueirense kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024, kl 19:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Caxias – Figueirense 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Caxias – Figueirense kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Estádio Francisco Stédile, i Caxias do Sul som har en kapacitet på 30802 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Caxias – Figueirense 2024

Vi är i första rundan i serie C av det Brasilianska liga valet. Här ställs 20 klubbar i singel möten mot varandra och ska försöka hålla sig inom top 8 för att gå vidare till nästa runda, där det kommer att avgöras vilka 4 lag som blir garanerade en plats i serie B nästa säsong.

I den nuvarande upplagan av Serie C, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,15, nu är det ett snitt på 2,56 per match.

Caxias senaste match

Caxias fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Botafogo PB i Serie C och resultatet blev 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.00.

Figueirense senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en förlust i deras senaste match. En match i Serie C, Figueirense mötte Ferroviária lag, och resultatet slutade med 0-1 för motståndarna.

En ganska jämn match väntades, med oddet 3.50 på att hemmalaget skulle förlora.

Caxias vs Figueirense h2h

Beträffande matchen mellan Caxias och Figueirense, så kommer detta att bli den första gången som dessa två lag möter varandra.

Figueirense har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Caxias är det tvärtom.

Caxias

Serie C tabell

Caxias har spelat in 1 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 0 vinster, 1 förlust, plus 1 oavgjort.

Caxias analys

Caxias har släppt in flera mål än de har gjort efter 6 omgångar. Totalt har de släppt in 5 mål och gjort 1 mål.

Caxias har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

Så här långt i liga så är inte dens det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 47%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Caxias – Figueirense 2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Figueirense

Serie C tabell

Figueirense har 10 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings grupp, med resultaten 3 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Vilket betyder att i 7. omgången, har laget över Tombense som ligger på plats 7, ingen fördel.

Figueirense analys

När det har gått 6 omgångar så står Figueirense på en positiv målskillnad. De har släppt in 3 mål och gjort 7 mål.

Inför den andra omgången förbereder sig Figueirense för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,8 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Borta brukar inte Figueirense vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 1 vinst, 0 förluster och 1 oavgjort i Serie C.

Figueirense är ett mer offensivt lag än Caxias, de har 534 anfall mot 219 för Caxias, har gjort 7 mål. I jämförelse, så har Caxias gjort 1 mål.

Bästa målgöraren för Figueirense

Alisson de Almeida Santos har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 3 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Figueirense till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Figueirense inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Figueirense ett snitt på 1,5 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,05 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,5 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Caxias – Figueirense speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Caxias – Figueirense?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Caxias – Figueirense?

Matchen kommer att spelas på Estádio Francisco Stédile i Caxias do Sul.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19099568
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information