Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Cartaginés – Alajuelense 12 november 2023 | Topptipset tips för Primera Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primera_Division_Costa_Rica

En Primera Division match mellan Cartaginés och Alajuelense kommer att spelas på söndag den 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Cartaginés – Alajuelense 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Cartaginés – Alajuelense kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio José Rafael Fello Meza, i Cartago som har en kapacitet på 12900 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Cartaginés – Alajuelense 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Primera Division ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,85 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,84 det genomsnittliga målen denna säsong.

Cartaginés senaste match

Förra matchen spelades mot Herediano i Primera Division och slutade med 1-0. Cartaginés har en förlust från förra omgången.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.60 visade det också.

Alajuelense senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Primera Division, Alajuelense mötte Grecia lag, och resultatet slutade med 2-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.20.

Cartaginés vs Alajuelense h2h

Den 2023-09-14 2023/2024 i Primera Division möttes lagen och slutade med en vinst för Alajuelense med 2-0.

Alajuelense har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Cartaginés.

Cartaginés

Primera Division tabell

Hemmalaget ligger på 3. plats i ligan med 35 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 11 vinster, 6 förluster och, 2 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Herediano laget som ligger på plats 4 i den 20. omgången och har en nackdel på 1 poäng.

Cartaginés laget kommer från en förlust i Primera Division, och tränaren Wilber Mauricio Wright Reynolds vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Cartaginés analys

Med en positiv målskillnad för Cartaginés, på 34 gjorda mål och 25 insläppta mål på 19 omgångar.

Tta kampen eller i detta fall matchen till din motståndare visar sig vara oklokt för detta laget, som bortalag har de vunnit 3 matcher, jämfört med med när de spelar hemma 8 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort.

Bästa målskytt från Cartaginés

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Justin Daly Cordero varit höjdpunkterna. Hjälpt Cartaginés med 7 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Alajuelense

Primera Division tabell

Alajuelense har 42 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Semifinal, med resultaten 13 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Deportivo Saprissa som ligger på plats 1 i den 20. omgången.

Alajuelense analys

19 omgångar har spelats och då har Alajuelense gjort 36 mål och släppt in 17, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Det är ett top 5-lag i Primera Division som vill hålla sig till bra insatser!

Alajuelense laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 54,58%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Alajuelense, med resultat på 5 vinster, 2 förluster och 2 oavgjorda i Primera Division.

Alajuelense är ett mer offensivt lag än Cartaginés, de har 2009 anfall mot 1871 för Cartaginés, har gjort 36 mål. I jämförelse, Cartaginés som har gjort 34 mål.

Bästa målgöraren för Alajuelense

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Johan Venegas som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 6 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Alajuelense har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Cartaginés är Justin Daly Cordero, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Alajuelense Johan Venegas, han har gjort 6 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Alajuelense har ett snitt på 1,56 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Alajuelense oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,66 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,16 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Cartaginés är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, till skillnad från Alajuelense som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Cartaginés – Alajuelense speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Cartaginés – Alajuelense?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Cartaginés – Alajuelense?

Matchen kommer att spelas på Estadio José Rafael Fello Meza i Cartago.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Primera Division match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Alajuelense.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18842366
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information