Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Cagliari – Juventus 19 april 2024 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Serie_A_Italy

En Serie A match mellan Cagliari och Juventus kommer att spelas på fredag den 19 april 2024, kl 18:45h (UTC), titta på speltipsen mellan Cagliari – Juventus 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Cagliari – Juventus kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Sardegna Arena, i Cagliari som har en kapacitet på 16233 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Cagliari – Juventus 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie A ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,6 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Cagliari senaste match

Cagliari kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Inter i Serie A och slutade 2-2. Laget leddes av C. Ranieri och de spelade med en 5-4-1 uppställning.

Det oavgjorda resultatet (odd 7.50) visade sig vara ett bra resultat, med tanke på att favoritskapet låg på det andra laget.

Cagliari kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Zito Luvumbo stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

Juventus senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Serie A, Juventus, som använde en 3-5-2 uppställning mot Torino med slutresultet blev 0-0.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 2.80.

Cagliari vs Juventus h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Juventus på en 2. plats i Serie A och Cagliari på en 17. plats. Juventus startar med en 3-5-2 uppställning, medans Cagliari mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

I en Serie A match den 2023-11-11, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-1 för Juventus.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Lag med deras unika styrka och mål.

Cagliari

Serie A tabell

Tyvärr så kommer Cagliari till spel i denna match med bara 31 poäng. Laget ligger på 14. plats i Serie A, med en minus statistik på 7 vinster, 15 förluster, och 10 oavgjorda.

Inför den 33. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng mot Lecce som ockuperar plats 13.

Cagliari analys

Med totalt 54 insläppta mål och 34 gjorda mål, för Cagliari i Serie A, efter 32 omgångar.

Så här långt i liga så är inte Cagliaris det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 42,75%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Cagliari – Juventus 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Tta kampen eller i detta fall matchen till din motståndare visar sig vara oklokt för detta laget, som bortalag har de vunnit 1 match, jämfört med med när de spelar hemma 6 vinster, 5 förluster och 5 oavgjorda.

Bästa målskytt från Cagliari

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Nicolas Viola. Mittfältare har redan gjort 5 mål i ligan, varit extremt viktig för Cagliari, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Juventus

Serie A tabell

Juventus har 63 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League, med resultaten 18 vinster, 9 oavgjorda och 5 förluster.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 4 poäng in den 33. omgången, med Bologna som jagar de andra på en 4. plats.

Juventus analys

Juventus har släppt in 24 mål och gjort 45 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 32 omgångar i ligan.

Även som bortalag vet Juventus att de kan störa rivalen. Trots allt har laget Massimiliano Allegri på bänken, en mycket strategisk tränare som redan har lyckats att överraska många motståndare i sin karriär.

Inför den andra omgången förbereder sig Juventus för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,03 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Serie A som vill hålla sig till bra insatser!

Vanligtvis har motståndarlaget små chanser att besegra Juventus när de spelar borta, som har resultat på 8 vinster, 4 förluster, and 4 oavgjorda i Serie A.

Juventus är ett mer offensivt lag än Cagliari, de har 3075 anfall mot 2869 för Cagliari, har gjort 45 mål. I jämförelse, så har Cagliari gjort 34 mål.

Bästa målgöraren för Juventus

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Dušan Vlahović som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 15 gånger i ligan och hjälpt Juventus undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Juventus

Juventus laget är ett av de främsta lagen inom sporten, med 37 titlar vunna i ligans historia. Meritlistan som laget har kommer att påverka slutresultatet av matchen och det skulle inte vara första gången laget lyckas att förvåna sina motståndare med en vinst trots att de är i dåligt skick.

Intressanta fakta om spelet

Med Juventus som skryter med en obesegrad rekord i sina senaste möten mot Cagliari, är alla ögon på dem för att behålla sitt dominans på planen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Juventus, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Cagliari som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 1.75.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Cagliari är Nicolas Viola, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Juventus Dušan Vlahović, han har gjort 15 mål.

Juventus har släppt in 14 bortamål på 16 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Juventus kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-1, något att tänka på.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom Juventus har ett snitt på 1,38 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 4,88 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,34 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Cagliari är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Juventus som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Cagliari – Juventus speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Cagliari – Juventus?

Matchen kommer att spelas på fredag den 19 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Cagliari – Juventus?

Matchen kommer att spelas på Sardegna Arena i Cagliari.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Juventus.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870657
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information