Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër 25 januari 2023 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_albania

Bylis Ballsh och Vllaznia Shkodër är planerad att spelas på onsdag den 25 januari 2023 i den Superliga i Albania, titta på speltipsen mellan Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër 2022/2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadiumi Adush Muça, i Ballsh som har en kapacitet på 5200 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër 2022/2023

Det har gjort mindre mål i Superliga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,27 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,04 mål per spelad match.

Bylis Ballsh senaste match

Bylis Ballsh fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Tirana i Superliga och resultatet blev 4-1.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1,55.

Vllaznia Shkodër senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Superliga, Vllaznia Shkodër mötte Laçi lag, och resultatet slutade med 4-1.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2,25 på hemmalaget.

Bylis Ballsh vs Vllaznia Shkodër h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var för mindre än en månad sedan, den 2023-01-17. I Albanian Cup 2022/2023 match, Vllaznia Shkodër var segrare och slog motståndar laget med 0-2.

Vllaznia Shkodër insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Bylis Ballsh.

Lag med deras unika styrka och mål.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Vllaznia Shkodër vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Laçi, Bylis Ballsh förlorade i en match mot Tirana. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Bylis Ballsh

Superliga tabell

Bylis Ballsh har spelat in 17 poäng och ligger på 8. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttnings slutspel. Lagets resultat är än så länge 4 vinster, 8 förluster, plus 5 oavgjorda.

Vilket betyder att i 18. omgången, har laget över Teuta Durres som ligger på plats 9, ingen fördel.

Med inga strävan att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer Bylis Ballsh som ligger i mitten av tabellen i Superliga i Albania, kommer att nyttja sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

Bylis Ballsh analys

Efter 17 omgångar, har Bylis Ballsh släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 19 mål än så länge och gjort 13 mål.

När Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër 2022/2023 möts så vill Bylis Ballshs ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 49% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Bylis Ballsh

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Luis Kacorri. Anfallaren har gjort mål 4 i ligan och hjälpt Bylis Ballsh att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Vllaznia Shkodër

Superliga tabell

Vllaznia Shkodër har 28 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference Leauge kval, med resultaten 8 vinster, 4 oavgjorda och 5 förluster.

I den 18. omgången, har laget en liten nackdel med 2 poäng jämfört med Partizani Tirana som ligger straxt över på 2. plats.

Vllaznia Shkodër analys

När lag inte skjuter så mycket så uteblir målen och så är det i Vllaznia Shkodër fall. De har nämligen bara i genomsnitt 4 skott på mål per match och det är inte bra nog för att bevära motståndarnas målvakt.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Superliga.

Vllaznia Shkodër är ett mer offensivt lag än Bylis Ballsh, de har 1483 anfall mot 974 för Bylis Ballsh, har gjort 22 mål. I jämförelse, så har Bylis Ballsh gjort 13 mål.

Bästa målgöraren för Vllaznia Shkodër

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Ardit Hoxhaj I som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 5 gånger i ligan och hjälpt Vllaznia Shkodër undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Bylis Ballsh är L. Kacorri, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Vllaznia Shkodër A. Hoxhaj, han har gjort 5 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Bylis Ballsh 0,75 och bortalaget Vllaznia Shkodër 0,75 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 3,3 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,12 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër?

Matchen kommer att spelas på Stadiumi Adush Muça i Ballsh.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Albanian Cup match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-2 resultat för Vllaznia Shkodër.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18593740
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information