Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Burton Albion – Exeter City 02 september 2023 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

Matchen mellan Burton Albion och Exeter City i League One, England kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Burton Albion – Exeter City 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Burton Albion – Exeter City kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Pirelli Stadium, i Burton-upon-Trent som har en kapacitet på 6912 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Burton Albion – Exeter City 2023/2024

Det har gjort mindre mål i League One än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,57 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,25 mål per spelad match.

Burton Albion senaste match

Burton Albion fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Bolton Wanderers i League One och resultatet blev 1-1. De ställde upp med en 4-3-1-2 uppställning och leddes av D. Maamria.

Det oavgjorda resultatet (odd 3.60) visade sig vara ett bra resultat, med tanke på att favoritskapet låg på det andra laget.

Bobby Kamwa stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Burton Albion för en blek insats.

Exeter City senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Carabao Cup, Exeter City, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Stevenage med slutresultet blev 1-1.

1-1

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.40.

Burton Albion vs Exeter City h2h

Senast dessa lag möttes i League One, i låg Exeter City på en 11. plats medans Burton Albion var på en 20. plats. Exeter City började med en 3-4-1-2 uppställning medans Burton Albion startade med en 3-4-2-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en League One match den 2023-02-11 2022/2023, resulterade i en vinst för Burton Albion med 1-0.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Exeter City har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Burton Albion.

Lag med deras unika styrka och mål.

Burton Albion

League One tabell

Burton Albion har spelat in 2 poäng och ligger på 22. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 0 vinster, 3 förluster, plus 2 oavgjorda.

Carlisle United ligger strax ovanför på en 21. plats i den 6. omgången, med samma antal poäng.

Burton Albion analys

När det har spelats 5 omgångar i League One, har Burton Albion totalt 2 gjorda mål och 8 insläppta mål.

Burton Albion har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

När Burton Albion – Exeter City 2023/2024 möts så vill Burton Albions ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 44,6% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Exeter City

League One tabell

Exeter City har 10 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 3 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Detta betyder att i den 6. omgången har laget ingen fördel i relation till Bolton Wanderers laget som är på den 3. plats.

Exeter City analys

När det har gått 5 omgångar så står Exeter City på en positiv målskillnad. De har släppt in 2 mål och gjort 7 mål.

När laget endast skjuter 4,2 skott på mål i matchen så kan man vara säker på att laget inte göra så många mål. Exeter City brukar inte ge motståndar målvakten så mycket att göra i matcherna.

Det är ett top 5-lag i League One som vill hålla sig till bra insatser!

Med en resultatrad på 2 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda i League One, när Exeter City spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Exeter City är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 2 vinster i League One.

Med en upptagen schemalagd, Exeter City kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Burton Albion och Exeter City med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Ilmari Niskanen har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Exeter City senaste match, mot Stevenage. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målgöraren för Exeter City

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Will Aimson. Försvarare har gjort mål 2 gånger den här säsongen och har hjälpt Exeter City att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Exeter City har släppt in 1 bortamål på 3 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Exeter City kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-0, något att tänka på.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att Exeter City har ett snitt på 1,67 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,6 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,6 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Burton Albion – Exeter City speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Burton Albion – Exeter City?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Burton Albion – Exeter City?

Matchen kommer att spelas på Pirelli Stadium i Burton-upon-Trent.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League One match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för Burton Albion.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847304
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information