Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Burnley – Crystal Palace 04 november 2023 | Topptipset tips för Premier League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premier League England

Matchen mellan Burnley och Crystal Palace i Premier League, England kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Burnley – Crystal Palace 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Burnley – Crystal Palace kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Turf Moor, i Burnley som har en kapacitet på 21401 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Burnley – Crystal Palace 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premier League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,85, nu är det ett snitt på 3,03 per match.

Burnley senaste match

Förra matchen spelades mot AFC Bournemouth i Premier League och slutade med 2-1. Då leddes laget av M. Jackson, de ställde upp med en 4-3-3 formation. Burnley har en förlust från förra omgången.

Oddset på 2.15 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Charlie Taylor hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Crystal Palace senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Premier League, Crystal Palace, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Tottenham Hotspur med slutresultet blev 1-2.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.75 detta kunde man utläsa det.

Burnley vs Crystal Palace h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Crystal Palace på en 11. plats i Premier League och Burnley på en 18. plats. Crystal Palace startar med en 4-3-3 uppställning, medans Burnley mönstrar en 4-4-2 uppställning.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Premier League match under säsongen 2021/2022 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Burnley

Premier League tabell

Burnley har spelat in 4 poäng och ligger på 19. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 1 vinst, 8 förluster, plus 1 oavgjort.

Luton Town ligger strax ovanför på en 18. plats i den 11. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Burnley laget kommer till denna match med en rad 3 förluster i Premier League som har påverkat lagets moral.

Burnley analys

Efter 10 omgångar, har Burnley släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 25 mål än så länge och gjort 8 mål.

De senaste matcherna har visat att Burnley har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Inför matchen Burnley – Crystal Palace 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Burnleys har ett genomsnittligt bollinnehav på 49,4%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Dara O’Shea är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot AFC Bournemouth var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målskytt från Burnley

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Lyle Foster. Anfallaren har gjort mål 3 denna säsong och har hjälpt Burnley till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Crystal Palace

Premier League tabell

Crystal Palace kommer till denna match med 12 poäng, och är på 13. plats i Premier League, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Crystal Palace analys

Det senaste matchresultatet avslöjade att Crystal Palace har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

Crystal Palace anfallsspel är inte imponerande med enbart 4,2 skott i genomsnitt per match så gör laget inte särskilt många mål.

Lag med låg mål effektivitet, genomsnittligt gjorda mål överstiger inte 0,8 per match. Med låg mål måleffektivitet och att spela på bortaplan, kan detta sluta med ett dåligt resultat.

Jefferson Lerma har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Crystal Palace senaste match, mot Tottenham Hotspur. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målgöraren för Crystal Palace

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Odsonne Édouard som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Crystal Palace har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Burnley är Lyle Foster, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Crystal Palace Odsonne Édouard, han har gjort 4 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Burnley 0,8 och bortalaget Crystal Palace 0,8 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Burnley – Crystal Palace speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Burnley – Crystal Palace?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Burnley – Crystal Palace?

Matchen kommer att spelas på Turf Moor i Burnley.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18842140
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information