Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Burgos – Leganés 04 oktober 2023 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Burgos och Leganés är planerad att spelas på onsdag den 04 oktober 2023 i den La Liga 2 i Spain, titta på speltipsen mellan Burgos – Leganés 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Burgos – Leganés kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Municipal de El Plantío, i Burgos som har en kapacitet på 12200 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Burgos – Leganés 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,38 per match.

Burgos senaste match

Burgos fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Elche i La Liga 2 och resultatet blev 4-0. De ställde upp med en 4-4-2 uppställning och leddes av J. Pérez Alonso.

Hemmalaget har ett odds på 2.90, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

En nyckelspelare i vinsten för Burgos, Fernando Niño var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Leganés senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Leganés, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Racing Santander med slutresultet blev 2-1.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.25 på hemmalaget.

Burgos vs Leganés h2h

Burgos var på en 9. plats i La Liga 2 medans Leganés var på en 15. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Burgos börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Leganés använde i den matchen.

I en La Liga 2 match den 2023-05-12, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 0-3 för Leganés.

Leganés har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Burgos.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Burgos

La Liga 2 tabell

Hemmalaget ligger på 11. plats i ligan med 10 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 3 vinster, 3 förluster och, 1 oavgjort.

Detta betyder att i den 9. omgången har laget ingen fördel i relation till Real Valladolid laget som är på den 12. plats.

Burgos som är placerade i mitten av ligatabellen i den La Liga 2 utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning svårigheter kommer att dra nytta av hemmaplan för att besegra.

Burgos har spelat på ett ojämnt sätt på senaste tiden, med växlande resultat av vinster och förluster. De behöver hitta ett sätt att samla ihop sina prestationer och spela mer konsekvent om de vill utmana om de högsta platserna i ligan.

Burgos analys

Burgos har totalt gjort 11 mål och släppt in 8 mål. Efter 8 omgångar har de en positiv målskillnad.

Burgos har ett genomsnittligt bollinnhav på 46,57% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Burgos – Leganés 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Eduardo Espiau början hos sin nya klubb har varit allt annat än bra. Värvad inför denna säsong har han inte presterat bra, senaste matchen för Burgos var heller inget undantag. Mot Elche, lyckades han heller inte göra mål och stod för en dålig insats.

Bästa målskytt från Burgos

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Curro. Burgos har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 6 mål denna säsong.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 4 av 6 mål har spelaren gjort på straff.

Leganés

La Liga 2 tabell

Leganés har 18 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 6 vinster, 0 oavgjorda och 2 förluster.

Leganés analys

Det är ett top 5-lag i La Liga 2 som vill hålla sig till bra insatser!

Borta ger Leganés vanligtvis inte sina motståndare många chanser, med resultat på 3 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda i La Liga 2.

Med en vinstrad på på 2 vinster i La Liga 2, Leganés är i en underbar form för tillfället och de få ses som faviter.

Med en segerrad på 2 vinster i La Liga 2, kommer Leganés att försöka få ett bra resultat i matchen. Även om de spelar på bortaplan, främst för att de spelar borta har Leganés i 4 matcher, bara förlorat en gång.

Leganés är ett mer offensivt lag än Burgos, de har 705 anfall mot 667 för Burgos, har gjort 12 mål. I jämförelse, så har Burgos gjort 11 mål.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Enric Franquesa presterade dåligt i lagets senaste match, mot Racing Santander. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Leganés till vinst.

Bästa målgöraren för Leganés

Raba har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 3 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Leganés till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Burgos är Curro, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Leganés Raba, han har gjort 3 mål.

Leganés har släppt in 2 bortamål på 4 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Leganés kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 0-3, något att tänka på.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom Leganés har ett snitt på 1,5 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 3,72 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

Burgos har ett snitt på 1,9 gula kort per match när det gått 8 omgångar, Leganés har ett snitt på 2,6. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Burgos – Leganés speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Burgos – Leganés?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023.

I vilken stadium och stad spelar Burgos – Leganés?

Matchen kommer att spelas på Estadio Municipal de El Plantío i Burgos.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-3 resultat för Leganés.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855698
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information