Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Brighton & Hove Albion – Newcastle United 02 september 2023 | Topptipset tips för Premier League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premier League England

En Premier League match mellan Brighton & Hove Albion och Newcastle United kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Brighton & Hove Albion – Newcastle United 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Brighton & Hove Albion – Newcastle United kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion The American Express Community Stadium, i Falmer som har en kapacitet på 30750 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Brighton & Hove Albion – Newcastle United 2023/2024

Brighton & Hove Albion kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot West Ham United i Premier League och slutade 1-3. Laget leddes av R. De Zerbi och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

De förlorade matchen trots att de var favoriter, detta till oddset av 5.50.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Adam Webster hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Premier League, Newcastle United, som använde en 4-3-3 uppställning mot Liverpool med slutresultet blev 1-2.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 3.00 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

Senast dessa lag möttes i Premier League, i låg Brighton & Hove Albion på en 6. plats medans Newcastle United var på en 3. plats. Brighton & Hove Albion började med en 4-2-3-1 uppställning medans Newcastle United startade med en 4-3-3 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match den 2023-05-18, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för Newcastle United med 4-1.

Brighton & Hove Albion

Aktuell tabell

I början av den här säsongen ligger Brighton & Hove Albion på 6. plats i ligan med 6 poäng inspelade fram till 4. omgången.

Brighton & Hove Albion analys

I Premier League har Brighton & Hove Albion totalt gjort 9 mål och släppt in 5 antal mål, detta efter 3 spelade omgångar.

För att kontrollera spelet försöket ofta Brighton & Hove Albion laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 68,33%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. James Milner presterade dåligt i lagets senaste match, mot West Ham United. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Brighton & Hove Albion till vinst.

Newcastle United

Aktuell tabell

Newcastle United är på 13. plats i ligan efter 4. omgången och har spelat in 3 poäng än så länge.

Newcastle United analys

Newcastle United har släppt in 4 mål och gjort 6 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 3 omgångar i ligan.

Newcastle United var ute i god tid på transfermarknaden under försäsongen och tog in 1 nya spelare att stärka upp truppen med (L. Hall).

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 6,17 per match.

Brighton & Hove Albion är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 8,67 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Brighton & Hove Albion i denna match.

Spel på mål

I de första matcherna i ligan kan antal gjorda och insläppta mål av båda lagen vara ett bra spelparameter. Brighton & Hove Albion gjorde inget mål och släppt in mål vid 0 möjligheter i den förra omgången, medan Newcastle United gjort mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Brighton & Hove Albion – Newcastle United speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Brighton & Hove Albion – Newcastle United?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Brighton & Hove Albion – Newcastle United?

Matchen kommer att spelas på The American Express Community Stadium i Falmer.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 4-1 resultat för Newcastle United.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18841648
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information