Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Brest – Rennes 02 september 2023 | Topptipset tips för Ligue 1

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 1 france

Matchen mellan Brest och Rennes i Ligue 1, France kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Brest – Rennes 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Brest – Rennes kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stade Francis-Le Ble, i Brest som har en kapacitet på 15097 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Brest – Rennes 2023/2024

Förra matchen spelades mot Olympique Marseille i Ligue 1 och slutade med 2-0. Då leddes laget av E. Roy, de ställde upp med en 4-3-3 formation. Brest har en förlust från förra omgången.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.45 visade det också.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Kenny Lala hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 1, Rennes, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Le Havre med slutresultet blev 2-2.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 4.20) var ett dåligt resultat.

Brest var på en 14. plats i Ligue 1 medans Rennes var på en 5. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Brest börjar matchen med en 4-3-3 uppställning, samma uppställning som Rennes använde i den matchen.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en Ligue 1 den 2023-06-03. Rennes var det laget som drog längsta strået och vann med 1-2.

Brest

Aktuell tabell

För tillfället befinner sig Brest på 4. plats i ligan med 6 poäng fram till den 4. omgången.

Brest analys

För närvarande, i Ligue 1, har Brest gjort 5 mål och släppt in 5, efter spelade 3 omgångar.

Brests är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 49%. I matchen Brest – Rennes 2023/2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Mahdi Camara blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Olympique Marseille, var en nyckelspelare för Brest.

Rennes

Aktuell tabell

Rennes är på 6. plats i ligan efter 4. omgången och har spelat in 5 poäng än så länge.

Rennes analys

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker Rennes laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 60%.

Ludovic Blas blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Le Havre, var en nyckelspelare för Rennes.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 4,83 per match.

Brest är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,33 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Brest i denna match.

Spelförslag på kort

I matcher som dessa är spelarna oftast nervösa ibland till och med aggressiva på grund av spänningen som denna rivalitet innebär. Därför kan ett bra spel vara att matchen kommer att ha över genomsnittet på antal kort och att minst ett rött kort kommer att delas ut.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen kan vara ett succespel så här i början av ligan. Brest gjorde inget mål i sista omgången och släppte in mål vid 0 möjligheter, medan Rennes gjorde mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Brest – Rennes speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Brest – Rennes?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Brest – Rennes?

Matchen kommer att spelas på Stade Francis-Le Ble i Brest.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 1 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-2 resultat för Rennes.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18860504
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information