Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Brescia – Lecco 05 maj 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Matchen mellan Brescia och Lecco i Serie B, Italy kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024, kl 13:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Brescia – Lecco 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Brescia – Lecco kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Mario Rigamonti, i Brescia som har en kapacitet på 16743 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Brescia – Lecco 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Serie B, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,33, nu är det ett snitt på 2,52 per match.

Brescia senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-5-1-1 uppställning. Brescia har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av R. Maran och Matchen spelades mot FeralpiSalò i Serie B och slutade med 2-2.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.20.

Brescia stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Flavio Bianchi. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Lecco senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Lecco, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Sampdoria med slutresultet blev 0-1.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.70 detta kunde man utläsa det.

Brescia vs Lecco h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Lecco på en 19. plats i Serie B och Brescia på en 12. plats. Lecco startar med en 3-5-2 uppställning, medans Brescia mönstrar en 3-4-1-2 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Serie B match den 2023-09-16 2023/2024, resulterade i en vinst för Brescia med 0-2.

M. Vigile och M. Belsanti kommer att finns längs med sidlinjerna medans D. Di Marco kommer att finnas på planen i denna match.

Brescia

Serie B tabell

Brescia har för närvarande 48 poäng och ligger på en 8. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings slutspel, med resultat på 11 vinster, 15 oavgjorda och 10 förluster.

Sampdoria ligger strax ovanför på en 7. plats i den 37. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Med inga mål att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer Brescia som ligger i mitten av tabellen i Serie B i Italy, kommer att använda sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

Brescia analys

Brescia har efter 36 omgångar i Serie B, totalt 37 insläppta mål och 40 gjorda mål.

Med ett bollinnehav på 47,94% så brukar inte Brescias styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Brescia – Lecco 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit 5 matcher på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 6 vinster mot 4 förluster och 8 oavgjorda.

Brescia är mer offensiva än Lecco, som har 3596 anfall mot 3134 för Lecco, har gjort mål 40 gånger. I jämförelse, Lecco konvertera till mål 32 gånger.

Bästa målskytt från Brescia

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Gennaro Borrelli. Anfallaren har redan gjort 9 mål i ligan, varit extremt viktig för Brescia, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Lecco

Serie B tabell

Med 26 poäng vunna, är Lecco på 20. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 6 vinster mot 22 förluster plus 8 oavgjorda.

I den 37. omgången, har laget en liten nackdel med 7 poäng jämfört med FeralpiSalò som ligger straxt över på 19. plats.

Lecco analys

Lecco har haft svårt att hitta nätet i de senaste matcherna, vilket har resulterat i en brist på poäng och en minskad självförtroende.

Inför den andra omgången förbereder sig Lecco för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,25 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det kan mycket väl leda till en förlust att de spelar på bortaplan. Deras måleffektivitet är inte den bästa genomsnittet för gjorda mål överstiger inte 0,89 per match.

Bästa målgöraren för Lecco

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Nicolò Buso. Har gjort mål 8 gånger den här säsongen och har hjälpt Lecco att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Brescia är Gennaro Borrelli, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Lecco Nicolò Buso, han har gjort 8 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Eftersom Lecco har ett snitt på 0,83 mål per match när de spelar borta, kan spelmarknaden för under 2,5 mål också vara ett bra alternativ. Det här alternativet kan vara mycket bra, med tanke på att Lecco inte släpper in mål när det spelar utanför deras stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,54 hörnor.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,19 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Lecco är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Brescia som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Brescia – Lecco speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Brescia – Lecco?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Brescia – Lecco?

Matchen kommer att spelas på Stadio Mario Rigamonti i Brescia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-2 resultat för Brescia.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18886056
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information