Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Brescia – Cosenza 03 september 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Matchen mellan Brescia och Cosenza i Serie B, Italy kommer att spelas på söndag den 03 september 2023, titta på speltipsen mellan Brescia – Cosenza 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Brescia – Cosenza kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Mario Rigamonti, i Brescia som har en kapacitet på 16743 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Brescia – Cosenza 2023/2024

Brescia kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Mantova i Club Friendlies 4 och slutade 3-0.

De var favoriter i matchen så förlusten väntade de sig inte, oddset blev 3.80.

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Cosenza, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Modena med slutresultet blev 1-2.

2.75 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Senaste gången som Brescia och Cosenza möttes var i Serie B. Brescia låg då på 16. plats och började med en 4-3-1-2 formation, medans Cosenza, som låg på en 17. plats, använde sig av en 4-1-4-1 taktik.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Serie B match den 2023-05-25 2022/2023, resulterade i en vinst för Cosenza med 1-0.

Brescia

Brescia analys

Cosenza

Aktuell tabell

Cosenza är för närvarande på 7. plats i ligan efter 4. omgången, de har samlat ihop 4 poäng från deras matcher så här långt denna säsong.

Cosenza analys

Cosenza tog för sig rejält på transfermarknaden genom att få in 1 spelare under försäsongen och det visade att de var ute i riktigt god tid (A. Fontanarosa).

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 2,5 per match.

Spelförslag på kort

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen i början av säsongen kan vara ett väldigt bra spelparameter. I förra omgången, Brescia gjorde inget mål och släppte in mål vid 0 möjligheter, medan Cosenza gjorde mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Brescia – Cosenza speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Brescia – Cosenza?

Matchen kommer att spelas på söndag den 03 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Brescia – Cosenza?

Matchen kommer att spelas på Stadio Mario Rigamonti i Brescia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för Cosenza.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885726
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information