Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Brescia – Cittadella 03 februari 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Brescia och Cittadella kommer att spela en match i Serie B på måndagen den lördag 03 februari 2024, kl 13:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Brescia – Cittadella 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Brescia – Cittadella kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Mario Rigamonti, i Brescia som har en kapacitet på 16743 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Brescia – Cittadella 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Serie B, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,33, nu är det ett snitt på 2,56 per match.

Brescia senaste match

Brescia fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Cremonese i Serie B och resultatet blev 1-0. De ställde upp med en 4-3-2-1 uppställning och leddes av R. Maran.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.73 visade det också.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Lorenzo Dickmann hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Cittadella senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Cittadella, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot Sampdoria med slutresultet blev 1-2.

En ganska jämn match väntades, med oddet 3.60 på att hemmalaget skulle förlora.

Brescia vs Cittadella h2h

Cittadella var på en 13. plats i Serie B medans Brescia var på en 12. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Cittadella börjar matchen med en 4-3-1-2 uppställning, samma uppställning som Brescia använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match den 2023-11-04, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Cittadella med 3-2.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Brescia

Serie B tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 29 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 7 vinster, 7 förluster och, 8 oavgjorda.

Detta betyder att i den 23. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Reggiana laget som är på den 10. plats.

Med en placering i mitten av tabellen i den Serie B, har Brescia inga strävan att nå högre upp och inga nedflyttnings hot. Trots det, kommer laget att försöka vinna med sin hemmafördel.

Brescia analys

Totalt efter 22 omgångar i Serie B, så har Brescia 23 insläppta mål och totalt 23 gjorda mål.

Så här långt i liga så är inte Brescias det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 46,45%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Brescia – Cittadella 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från Brescia

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Gabriele Moncini varit höjdpunkterna. Hjälpt Brescia med 5 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Cittadella

Serie B tabell

Cittadella har 36 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 10 vinster, 6 oavgjorda och 6 förluster.

I den 23. omgången, har laget samma poäng jämfört med Palermo som ligger straxt över på 5. plats.

Cittadella analys

Efter 22 omgångar har Cittadella en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 29 mål och släppt in 25 mål.

Inför den andra omgången förbereder sig Cittadella för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,95 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Cittadella är ett mer offensivt lag än Brescia, de har 2405 anfall mot 2180 för Brescia, har gjort 29 mål. I jämförelse, så har Brescia gjort 23 mål.

Bästa målgöraren för Cittadella

Luca Pandolfi har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 6 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Cittadella till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Brescia är Gabriele Moncini, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Cittadella Luca Pandolfi, han har gjort 6 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Med tanke på att Cittadella har ett snitt på 0,9 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 4,48 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

Brescia har ett snitt på 2,7 gula kort per match när det gått 22 omgångar, Cittadella har ett snitt på 2,6. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,59 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Brescia – Cittadella speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Brescia – Cittadella?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Brescia – Cittadella?

Matchen kommer att spelas på Stadio Mario Rigamonti i Brescia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-2 resultat för Cittadella.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885916
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information