Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Botafogo SP – Ceará 04 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

Botafogo SP och Ceará är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Serie B i Brazil, titta på speltipsen mellan Botafogo SP – Ceará 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Botafogo SP – Ceará kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Santa Cruz, i Ribeirão Preto som har en kapacitet på 29292 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Botafogo SP – Ceará 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,05 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,02 det genomsnittliga målen denna säsong.

Botafogo SP senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-4-3 uppställning. Botafogo SP har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av M. Oliveira Chamusca och Matchen spelades mot Guarani i Serie B och slutade med 0-1.

Oddset på 6.50 visade vilka underdogs de var. Så det blev en riktigt skräll i denna match!

Botafogo SP fick en enastående prestation av Jonas Toró i denna match. Han hittade nätet 1 mål chanser och var delaktig i andra moment som var avgörande för laget, han var en stor del till att laget tog denna seger.

Ceará senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Ceará, som använde en 4-3-3 uppställning mot Sport Recife med slutresultet blev 2-1.

2.50 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Botafogo SP vs Ceará h2h

Ceará var på en 12. plats i Serie B medans Botafogo SP var på en 8. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Ceará börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Botafogo SP använde i den matchen.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Serie B match den 2023-07-08 2023, resulterade i en vinst för Ceará med 3-0.

Botafogo SP lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Ceará.

Botafogo SP

Serie B tabell

Hemmalaget ligger på 12. plats i ligan med 46 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 12 vinster, 12 förluster och, 10 oavgjorda.

Inför den 35. omgången, har laget samma poäng som Ceará som ockuperar plats 11.

Botafogo SP analys

Botafogo SP har gjort 23 och släppt in 34, efter 34 spelade omgångar i Serie B.

Botafogo SP har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

Med ett bollinnehav på 44,76% så brukar inte Botafogo SPs styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Botafogo SP – Ceará 2023 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Tta kampen eller i detta fall matchen till din motståndare visar sig vara oklokt för detta laget, som bortalag har de vunnit 5 matcher, jämfört med med när de spelar hemma 7 vinster, 6 förluster och 4 oavgjorda.

Bästa målskytt från Botafogo SP

Osman har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Botafogo SP har fått med sig i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Ceará

Serie B tabell

Ceará kommer till denna match med 46 poäng, och är på 11. plats i Serie B, efter ha vunnit 12 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 10 oavgjorda.

Detta betyder, i den 35. omgången, har laget samma poäng, och Botafogo SP laget är precis bakom på en 12. plats.

Ceará analys

Det har passerat 34 omgångar och Ceará har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 37 mål och gjort 34 mål.

De senaste matcherna har visat att Ceará har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Ceará anfallsspel är inte imponerande med enbart 4,44 skott i genomsnitt per match så gör laget inte särskilt många mål.

Med 1 mål per match har de en låg måleffektivitet. Med så låg effektivitet så kan det kosta dem segern när de spelar på bortaplan.

Ceará är ett mer offensivt lag än Botafogo SP, de har 3376 anfall mot 3186 för Botafogo SP, har gjort 34 mål. I jämförelse, Botafogo SP som har gjort 23 mål.

Bästa målgöraren för Ceará

Erick har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 10 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Ceará till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Botafogo SP är Osman, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Ceará Erick, han har gjort 10 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Ceará har ett snitt på 0,94 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Ceará inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 5,41 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,53 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 4. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Botafogo SP – Ceará speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Botafogo SP – Ceará?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Botafogo SP – Ceará?

Matchen kommer att spelas på Estádio Santa Cruz i Ribeirão Preto.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023, och slutade med 3-0 resultat för Ceará.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18791913
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information