Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Bordeaux – Auxerre 02 september 2023 | Topptipset tips för Ligue 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

En Ligue 2 match mellan Bordeaux och Auxerre kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Bordeaux – Auxerre 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Bordeaux – Auxerre kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stade Matmut-Atlantique, i Bordeaux som har en kapacitet på 42115 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Bordeaux – Auxerre 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Ligue 2 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,41 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,03 mål per spelad match.

Bordeaux senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Bordeaux har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av D. Guion och Matchen spelades mot Amiens SC i Ligue 2 och slutade med 2-0.

Med tanke på att oddset är 1.67 så visar det att de är favoriter i denna match.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Alexi Pitu, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Bordeaux.

Auxerre senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 2, Auxerre, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Grenoble Foot 38 med slutresultet blev 0-0.

Ett dåligt resultat speglar det höga oddset på (odd 3.80) för att vinna denna match.

Bordeaux vs Auxerre h2h

Säsongen 2011/2012 möttes dessa lag i en Ligue 1 den 2012-05-07. Bordeaux var det laget som drog längsta strået och vann med 2-4.

Bordeaux laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Auxerre laget har haft.

Bordeaux

Ligue 2 tabell

Hemmalaget ligger på 7. plats i ligan med 6 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 2 vinster, 1 förlust och, 1 oavgjort.

Detta betyder, i den 5. omgången, har laget samma poäng, och Pau laget är precis bakom på en 8. plats.

Bordeaux analys

I Ligue 2 har Bordeaux totalt gjort 3 mål och släppt in 3 antal mål, detta efter 4 spelade omgångar.

Bordeaux har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

Bordeaux har visat sig vara ett tålmodigt lag, med en hög genomsnittlig minut för det första målet som gjorts den här säsongen. Deras förmåga att kontrollera spelet och vänta på sina chanser avspeglas i det låga antalet insläppta mål. Detta tyder på att laget är disciplinerat och taktiskt organiserat, och väntar på rätt tillfälle att anfalla. Om Bordeaux kan fortsätta att upprätthålla denna nivå av tålamod och disciplin, kommer det att vara till deras fördel i kommande matcher.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Bordeaux laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 61% för att kontrollera spelet.

Zuriko Davitashvili har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Bordeaux senaste match, mot Amiens SC. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Auxerre

Ligue 2 tabell

Auxerre kommer till denna match med 5 poäng, och är på 9. plats i Ligue 2, efter ha vunnit en gång totalt och förlust en gång, totalt sett 2 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 5. omgången, med Troyes som jagar de andra på en 10. plats.

Auxerre analys

När det har gått 4 omgångar så står Auxerre på en positiv målskillnad. De har släppt in 4 mål och gjort 6 mål.

Med en resultatrad på 1 vinst, 0 förluster och 1 oavgjort i Ligue 2, när Auxerre spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Auxerre är ett mer offensivt lag än Bordeaux, de har 449 anfall mot 345 för Bordeaux, har gjort 6 mål. I jämförelse, Bordeaux som har gjort 3 mål.

Bästa målgöraren för Auxerre

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Gauthier Hein som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Auxerre undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 5,62 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Bordeaux är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,25 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Bordeaux i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,25 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Bordeaux – Auxerre speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Bordeaux – Auxerre?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Bordeaux – Auxerre?

Matchen kommer att spelas på Stade Matmut-Atlantique i Bordeaux.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 1 match, i säsongen 2011/2012, och slutade med 2-4 resultat för Bordeaux.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information