Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Bordeaux – Ajaccio 03 maj 2024 | Topptipset tips för Ligue 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 2 France

Bordeaux och Ajaccio kommer att spela en match i Ligue 2 på måndagen den fredag 03 maj 2024, kl 18:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Bordeaux – Ajaccio 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Bordeaux – Ajaccio kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stade Matmut-Atlantique, i Bordeaux som har en kapacitet på 42115 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Bordeaux – Ajaccio 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Ligue 2 ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,42 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,41 det genomsnittliga målen denna säsong.

Bordeaux senaste match

Bordeaux fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Laval i Ligue 2 och resultatet blev 1-0. De ställde upp med en 4-3-3 uppställning och leddes av A. Riera Ortega.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.63 på att hemmalaget skulle förlora.

Yoann Barbet misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Ajaccio senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 2, Ajaccio, som använde en 4-4-2 uppställning mot Quevilly Rouen med slutresultet blev 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 2.88.

Bordeaux vs Ajaccio h2h

Senaste gången som Bordeaux och Ajaccio möttes var i Ligue 2. Bordeaux låg då på 16. plats och började med en 4-2-3-1 formation, medans Ajaccio, som låg på en 10. plats, använde sig av en 4-4-2 taktik.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Ligue 2 match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Bordeaux

Ligue 2 tabell

Bordeaux kommer till spel i denna match med 44 poäng och ligger på en 14. plats i Ligue 2, med minus statistik, förlorat 14 matcher totalt och vunnit endast 12, har totalt 9 oavgjorda.

Inför den 36. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng mot Grenoble Foot 38 som ockuperar plats 13.

Bordeaux analys

Bordeaux som spelar i Ligue 2, efter 35 spelade omgångar, har de gjort 41 mål och 46 insläppta mål.

Bordeaux laget kommer från en förlust i Ligue 2, och tränaren Albert Riera Ortega vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

För att kontrollera spelet försöket ofta Bordeaux laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 60,06%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit 4 matcher på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 8 vinster mot 4 förluster och 5 oavgjorda.

Bordeaux är mer offensiva än Ajaccio, som har 3768 anfall mot 2907 för Ajaccio, har gjort mål 41 gånger. I jämförelse, Ajaccio konvertera till mål 34 gånger.

Bästa målskytt från Bordeaux

Žan Vipotnik har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 9 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Bordeaux har fått med sig i flera matcher.

Ajaccio

Ligue 2 tabell

Ajaccio kommer till denna match med 46 poäng, och är på 12. plats i Ligue 2, efter ha vunnit 12 matcher totalt och förlust 13 gånger, totalt sett 10 oavgjorda.

I den 36. omgången, har laget samma poäng jämfört med Bastia som ligger straxt över på 11. plats.

Ajaccio analys

Ajaccio har lagt ner några bra prestationer på senaste tiden, med 2 vinster och 2 oavgjorda matcher i deras senaste 5 matcher. De behöver fortsätta arbeta hårt och bygga vidare på sina senaste framgångar om de vill bibehålla sin form och utmana om den bästa möjliga positionen.

Lag med låg mål effektivitet, genomsnittligt gjorda mål överstiger inte 0,97 per match. Med låg mål måleffektivitet och att spela på bortaplan, kan detta sluta med ett dåligt resultat.

Bästa målgöraren för Ajaccio

Christopher Ibayi har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 6 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Ajaccio till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Bordeaux är Žan Vipotnik, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Ajaccio Christopher Ibayi, han har gjort 6 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Ajaccio har ett snitt på 0,53 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 4,3 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,77 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Bordeaux är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, till skillnad från Ajaccio som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Bordeaux – Ajaccio speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Bordeaux – Ajaccio?

Matchen kommer att spelas på fredag den 03 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Bordeaux – Ajaccio?

Matchen kommer att spelas på Stade Matmut-Atlantique i Bordeaux.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18861126
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information