Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Bolívar – Independiente Petrolero 11 november 2023 | Topptipset tips för Liga De Futbol Prof

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bolívar och Independiente Petrolero kommer att spela en match i Liga De Futbol Prof på måndagen den lördag 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Bolívar – Independiente Petrolero 2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Bolívar – Independiente Petrolero kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estadio Hernando Siles, i La Paz som har en kapacitet på 42000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Bolívar – Independiente Petrolero 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Liga De Futbol Prof ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,72 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,8 det genomsnittliga målen denna säsong.

Bolívar senaste match

Bolívar fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Universitario de Vinto i Liga De Futbol Prof och resultatet blev 2-2.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 5.00.

Independiente Petrolero senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en förlust i deras senaste match. En match i Liga De Futbol Prof, Independiente Petrolero mötte Always Ready lag, och resultatet slutade med 3-2 för motståndarna.

Oddset på 1.36 visade att det skulle bli en väntad förlust för dem.

Bolívar vs Independiente Petrolero h2h

Den 2023-05-14 2023 i Liga De Futbol Prof möttes lagen och slutade med en vinst för Independiente Petrolero med 2-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Bolívar lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Independiente Petrolero.

Bolívar

Liga De Futbol Prof tabell

Hemmalaget ligger på 3. plats i ligan med 48 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 14 vinster, 7 förluster och, 6 oavgjorda.

Inför den 30. omgången rankas lagen ovanför Nacional Potosí med en fördel på 1 poäng vilket är just under målramen på plats 4, och med 1 poäng mindre än Always Ready som är på 2. plats.

Bolívar analys

Med totalt 64 gjorda mål och 32 insläppta mål. Ligger Bolívar på en positiv målskillnad efter 29 omgångar.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Bolívar laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 57,11% för att kontrollera spelet.

Med ett resultat på 12 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort i jämförelse med de 2 matcher de van som bortalag, det finns inget plats som är bättre än hemma för detta lag.

Bolívar är mer offensiva än Independiente Petrolero, som har 2620 anfall mot 2402 för Independiente Petrolero, har gjort mål 64 gånger. I jämförelse, Independiente Petrolero konvertera till mål 29 gånger.

Bästa målskytt från Bolívar

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Ronnie Fernández Sáez. Anfallaren har gjort mål 13 denna säsong och har hjälpt Bolívar till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 6 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data Bolívar

Bolívar laget är ett av de stora namnen i sporten, med 24 titlar vunna i ligans historia. Deras erfarenhet kommer att påverka utgången för slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överaska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

Independiente Petrolero

Liga De Futbol Prof tabell

Independiente Petrolero kommer till denna match med 34 poäng, och är på 11. plats i Liga De Futbol Prof, efter ha vunnit 11 matcher totalt och förlust 15 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

I den 30. omgången, har laget samma poäng jämfört med Oriente Petrolero som ligger straxt över på 10. plats.

Independiente Petrolero analys

29 gjorda mål och 36 insläppta, så ser det ut för Independiente Petrolero efter 29 omgångar.

Det senaste matchresultatet avslöjade att Independiente Petrolero har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

Bästa målgöraren för Independiente Petrolero

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Thomaz. Anfallaren har gjort mål 10 gånger den här säsongen och har hjälpt Independiente Petrolero att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Bolívar är Ronnie Fernández Sáez, som redan har gjort 13 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Independiente Petrolero Thomaz, han har gjort 10 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Independiente Petrolero har ett snitt på 0,85 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,52 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Bolívar har ett snitt på 2,4 gula kort per match när det gått 29 omgångar, Independiente Petrolero har ett snitt på 3. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,55 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 9. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Bolívar – Independiente Petrolero speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Bolívar – Independiente Petrolero?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Bolívar – Independiente Petrolero?

Matchen kommer att spelas på Estadio Hernando Siles i La Paz.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga De Futbol Prof match, i säsongen 2023, och slutade med 2-1 resultat för Independiente Petrolero.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18774319
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information