Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Boavista – Farense 12 november 2023 | Topptipset tips för Liga Portugal

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primeira_Liga_Portugal

Matchen mellan Boavista och Farense i Liga Portugal, Portugal kommer att spelas på söndag den 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Boavista – Farense 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Boavista – Farense kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio do Bessa Século XXI, i Porto som har en kapacitet på 28263 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Boavista – Farense 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Liga Portugal, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,49, nu är det ett snitt på 3,01 per match.

Boavista senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-3 uppställning. Boavista har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av Petit och Matchen spelades mot Rio Ave i Liga Portugal och slutade med 2-0.

Oddset på 2.55 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Rodrigo Abascal hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Farense senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Liga Portugal, Farense, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Arouca med slutresultet blev 2-0.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.30 på hemmalaget.

Boavista vs Farense h2h

Senast dessa lag möttes i Liga Portugal, i låg Farense på en 18. plats medans Boavista var på en 14. plats. Farense började med en 4-2-3-1 uppställning medans Boavista startade med en 4-3-3 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Portugal match den 2021-03-21, hänvisar till säsongen 2020/2021, vilket slutade med en vinst för Farense med 0-1.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Farense har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Boavista.

Boavista

Liga Portugal tabell

Hemmalaget ligger på 7. plats i ligan med 15 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 4 vinster, 3 förluster och, 3 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Famalicão laget som ligger på plats 8 i den 11. omgången och båda har samma poäng.

Boavista går igenom en svacka i sin form, efter att ha förlorat sina senaste 3 matcher och spelat oavgjort i de andra 2. De behöver samla ihop sig och hitta ett sätt att komma tillbaka till vinnande vägar om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

Boavista analys

Boavista har totalt gjort 18 mål och släppt in 17 mål. Efter 10 omgångar har de en positiv målskillnad.

Boavistas tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 49,5% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Boavista – Farense 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Bästa målskytt från Boavista

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Róbert Boženík. Boavista har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 5 mål denna säsong.

Farense

Liga Portugal tabell

Farense kommer till denna match med 13 poäng, och är på 9. plats i Liga Portugal, efter ha vunnit 4 matcher totalt och förlust 5 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Farense analys

Efter 10 omgångar har Farense en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 17 mål och släppt in 14 mål.

Med en upptagen schemalagd, Farense kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Boavista och Farense med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Spelaren kontrakterades denna säsong av Farense och Bruno Duarte har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot Arouca, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 1 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Bästa målgöraren för Farense

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Mattheus som har utmärkt sig. Mittfältare har gjort mål 4 gånger i ligan och hjälpt Farense undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Boavista är Róbert Boženík, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Farense Mattheus, han har gjort 4 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Eftersom Farense har ett snitt på 1,25 mål per match när de spelar borta, kan spelmarknaden för under 2,5 mål också vara ett bra alternativ. Det här alternativet kan vara mycket bra, med tanke på att Farense inte släpper in mål när det spelar utanför deras stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,7 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Boavista har ett snitt på 2,5 gula kort per match när det gått 10 omgångar, Farense har ett snitt på 2,4. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,3 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Boavista är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Farense som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Boavista – Farense speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Boavista – Farense?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Boavista – Farense?

Matchen kommer att spelas på Estádio do Bessa Século XXI i Porto.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Portugal match, i säsongen 2020/2021, och slutade med 0-1 resultat för Farense.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870406
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information