Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Birmingham City – Blackburn Rovers 13 februari 2024 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Birmingham City och Blackburn Rovers kommer att spela en match i Championship på måndagen den tisdag 13 februari 2024, kl 19:45h (UTC), titta på speltipsen mellan Birmingham City – Blackburn Rovers 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Birmingham City – Blackburn Rovers kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion St. Andrew’s Stadium, i Birmingham som har en kapacitet på 29409 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Birmingham City – Blackburn Rovers 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,72 per match.

Birmingham City senaste match

Birmingham City fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Sheffield Wednesday i Championship och resultatet blev 2-0. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av T. Mowbray.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.30 på att hemmalaget skulle förlora.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Ethan Laird hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Blackburn Rovers senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Blackburn Rovers, som använde en 4-4-2 uppställning mot Queens Park Rangers med slutresultet blev 1-2.

4.00 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Birmingham City vs Blackburn Rovers h2h

Blackburn Rovers var på en 11. plats i Championship medans Birmingham City var på en 16. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Blackburn Rovers börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Birmingham City använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match den 2023-11-29, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Blackburn Rovers med 4-2.

M. Jones och C. Taylor kommer att finns längs med sidlinjerna medans T. Kirk kommer att finnas på planen i denna match.

Birmingham City

Championship tabell

På en 19. plats i Championship, kommer Birmingham City till denna match med 32 poäng, 8 vinster, 14 förluster, 8 oavgjorda. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

Detta betyder, i den 32. omgången, har laget samma poäng, och Stoke City laget är precis bakom på en 20. plats.

Birmingham City analys

Birmingham City har efter 31 omgångar i Championship, totalt 47 insläppta mål och 34 gjorda mål.

Birmingham City laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i Championship som har påverkat lagets moral.

När Birmingham City – Blackburn Rovers 2023/2024 möts så vill Birmingham Citys ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 43,73% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit 3 matcher på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 5 vinster mot 3 förluster och 6 oavgjorda.

Bästa målskytt från Birmingham City

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Jay Stansfield. Anfallaren har gjort mål 8 i ligan och hjälpt Birmingham City att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Historisk data Birmingham City

Med 4 vunna titlar historiskt sett i ligan, så är Birmingham City laget ett av de stora laget. Deras erfarenhet kommer att påverka hur matchen kommer att sluta och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överraska sina motståndare med en vinst trotts att de har dålig form.

Blackburn Rovers

Championship tabell

Blackburn Rovers kommer till denna match med 33 poäng, och är på 18. plats i Championship, efter ha vunnit 10 matcher totalt och förlust 16 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Med samma poäng som Swansea City som ockuperar plats 17, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 32. omgången.

Blackburn Rovers analys

Med 42 gjorda mål och 55 insläppta mål efter 31 omgångar, så har Blackburn Rovers släppt in fler mål än de har gjort framåt.

Inför den andra omgången förbereder sig Blackburn Rovers för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,66 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 55,72% som Blackburn Rovers laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Blackburn Rovers är ett mer offensivt lag än Birmingham City, de har 3032 anfall mot 2799 för Birmingham City, har gjort 42 mål. I jämförelse, Birmingham City som har gjort 34 mål.

Bästa målgöraren för Blackburn Rovers

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Sammie Szmodics. Mittfältare har gjort mål 16 gånger den här säsongen och har hjälpt Blackburn Rovers att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Birmingham City är Jay Stansfield, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Blackburn Rovers Sammie Szmodics, han har gjort 16 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Blackburn Rovers har ett snitt på 1,57 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,92 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,39 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Blackburn Rovers är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Birmingham City som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Birmingham City – Blackburn Rovers speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Birmingham City – Blackburn Rovers?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 13 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Birmingham City – Blackburn Rovers?

Matchen kommer att spelas på St. Andrew’s Stadium i Birmingham.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 4-2 resultat för Blackburn Rovers.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847109
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information