Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Bastia – Bordeaux 04 november 2023 | Topptipset tips för Ligue 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 2 France

Bastia och Bordeaux kommer att spela en match i Ligue 2 på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Bastia – Bordeaux 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Bastia – Bordeaux kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stade Armand-Césari, i Furiani som har en kapacitet på 16078 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Bastia – Bordeaux 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Ligue 2 ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,41 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,41 det genomsnittliga målen denna säsong.

Bastia senaste match

Bastia fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Guingamp i Ligue 2 och resultatet blev 0-0. De ställde upp med en 5-3-2 uppställning och leddes av R. Brouard.

Det var ett odds på 4.00 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Bastia stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Migouel Alfarela. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Bordeaux senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 2, Bordeaux, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot Rodez med slutresultet blev 2-2.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 4.00) var ett dåligt resultat.

Bastia vs Bordeaux h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Bordeaux på en 2. plats i Ligue 2 och Bastia på en 5. plats. Bordeaux startar med en 4-3-3 uppställning, medans Bastia mönstrar en 3-4-2-1 uppställning.

Den 2023-04-08 2022/2023 i Ligue 2 möttes lagen och slutade med en vinst för Bordeaux med 2-0.

Bastia laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Bordeaux laget har haft.

Bastia

Ligue 2 tabell

Hur som helst så kommer Bastia till matchen med 13 poäng och ligger på 14. plats i Ligue 2, laget har minus statistik med 5 förlorade matcher, vunna 3, och oavgjorda 4.

Detta betyder att i den 13. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Bordeaux laget som är på den 15. plats.

Bastia analys

Totalt efter 12 omgångar i Ligue 2, så har Bastia 17 insläppta mål och totalt 11 gjorda mål.

Resultaten de senaste matcherna visar att Bastia har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Bastias genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 49,17%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Bastia – Bordeaux 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Bästa målskytt från Bastia

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Facinet Conte. Anfallaren har redan gjort 5 mål i ligan, varit extremt viktig för Bastia, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Bordeaux

Ligue 2 tabell

Bordeaux kommer till denna match med 12 poäng, och är på 15. plats i Ligue 2, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 5 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Bordeaux analys

Det har passerat 12 omgångar och Bordeaux har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 16 mål och gjort 10 mål.

De senaste matcherna har visat att Bordeaux har en defekt offensiv, med en hög procentandel av matcher där de inte har gjort mål och en brist på kreativitet i deras anfallsspel.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Bordeaux laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 60,83% för att kontrollera matchen.

Att de spelar på bortaplan kan detta leda till ett dåligt resultat när de har så låg måleffektivitet. När antalet gjorda mål inte överstiger 0,83 mål per match, kan sluta illa.

Bordeaux går igenom en svacka i sin form, efter att ha förlorat sina senaste 3 matcher och spelat oavgjort i de andra 2. De behöver samla ihop sig och hitta ett sätt att komma tillbaka till vinnande vägar om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

Bästa målgöraren för Bordeaux

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Alberth Elis. Anfallaren har gjort mål 2 gånger den här säsongen och har hjälpt Bordeaux att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att Bordeaux har ett snitt på 0,33 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,25 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,92 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Bastia – Bordeaux speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Bastia – Bordeaux?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Bastia – Bordeaux?

Matchen kommer att spelas på Stade Armand-Césari i Furiani.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 2 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för Bordeaux.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18860897
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information