Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Basel – St. Gallen 11 februari 2024 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

En Super League match mellan Basel och St. Gallen kommer att spelas på söndag den 11 februari 2024, kl 15:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Basel – St. Gallen 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Basel – St. Gallen kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion St. Jakob-Park, i Basel som har en kapacitet på 37994 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Basel – St. Gallen 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Super League ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3,05 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,98 det genomsnittliga målen denna säsong.

Basel senaste match

Basel kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Lugano i Super League och slutade 0-1. Laget leddes av F. Celestini och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

Oddset på 3.00 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Dominik Schmid hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

St. Gallen senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Super League, St. Gallen, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot Luzern med slutresultet blev 1-0.

2.55 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Basel vs St. Gallen h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Basel på en 12. plats i Super League och St. Gallen på en 3. plats. Basel startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans St. Gallen mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Super League den 2023-11-26. Basel var det laget som drog längsta strået och vann med 2-0.

De sista fem matcherna för Basel har varit sólida insatser, medans St. Gallen har varit med ojämna.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Basel

Super League tabell

Med 25 poäng, 7 vinster, 11 förluster 4 oavgjorda, och en minus statistik, ligger Basel inför denna match på 10. plats i Super League.

Laget har samma poäng som Grasshopper som ockuperar plats 9, är laget som startar den 23. omgången.

Basel laget infinner till matchen med en mittenplacering i Super League tabellen, utan att känna press för att göra bra resultat men vill göra en bra match.

Basel analys

Basel har efter 22 omgångar i Super League, totalt 35 insläppta mål och 27 gjorda mål.

Basel laget kommer från en förlust i Super League, och tränaren Fabio Celestini vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Bästa målskytt från Basel

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Fabian Frei varit höjdpunkterna. Hjälpt Basel med 3 gjorda mål den här säsongen, mittfältare har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data Basel

Med 12 vunna titlar är Basel ett av de stora namnen i ligans historia. Lagets meritlista kan påverka slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången laget som de överraskar motståndaren och tar en seger fast de har dålig form.

St. Gallen

Super League tabell

St. Gallen har 36 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 11 vinster, 3 oavgjorda och 8 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Luzern laget som ligger på plats 4 i den 23. omgången och har en nackdel på 2 poäng.

St. Gallen analys

22 omgångar har spelats och då har St. Gallen gjort 35 mål och släppt in 28, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Inför den andra omgången förbereder sig St. Gallen för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5,91 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Super League.

St. Gallen är ett mer offensivt lag än Basel, de har 2330 anfall mot 2245 för Basel, har gjort 35 mål. I jämförelse, så har Basel gjort 27 mål.

Med en upptagen schemalagd, St. Gallen kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Basel och St. Gallen med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för St. Gallen

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Chadrac Akolo som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 8 gånger i ligan och hjälpt St. Gallen undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Basel är Fabian Frei, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i St. Gallen Chadrac Akolo, han har gjort 8 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att St. Gallen har ett snitt på 0,91 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 5,18 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

St. Gallen är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,14 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för St. Gallen i denna match.

Spel på kort

Basel har ett snitt på 2,2 gula kort per match när det gått 22 omgångar, St. Gallen har ett snitt på 3. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,36 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Basel är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, till skillnad från St. Gallen som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Basel – St. Gallen speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Basel – St. Gallen?

Matchen kommer att spelas på söndag den 11 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Basel – St. Gallen?

Matchen kommer att spelas på St. Jakob-Park i Basel.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Basel.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19051185
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information