Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Bari 1908 – Cremonese 05 april 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Bari 1908 och Cremonese är planerad att spelas på fredag den 05 april 2024, kl 18:30h (UTC), i den Serie B i Italy, titta på speltipsen mellan Bari 1908 – Cremonese 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Bari 1908 – Cremonese kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stadio Comunale San Nicola, i Bari som har en kapacitet på 58270 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Bari 1908 – Cremonese 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Serie B, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,33, nu är det ett snitt på 2,56 per match.

Bari 1908 senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-2-1 uppställning. Bari 1908 har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av G. Iachini och Matchen spelades mot Modena i Serie B och slutade med 1-1.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 4.33) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

George Pușcaș stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Bari 1908 för en blek insats.

Cremonese senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Cremonese, som använde en 3-5-1-1 uppställning mot FeralpiSalò med slutresultet blev 0-1.

Oddset på att de skulle förlora var 7.50, de förlorade denna match trots att de var klara favoriter.

Bari 1908 vs Cremonese h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Cremonese på en 11. plats i Serie B och Bari 1908 på en 8. plats. Cremonese startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans Bari 1908 mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Serie B match den 2023-08-26 2023/2024, resulterade i en vinst för Bari 1908 med 0-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Cremonese har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Bari 1908 är det tvärtom.

Lag med deras unika styrka och mål.

Bari 1908

Serie B tabell

Tyvärr så kommer Bari 1908 till spel i denna match med bara 35 poäng. Laget ligger på 14. plats i Serie B, med en minus statistik på 7 vinster, 10 förluster, och 14 oavgjorda.

Detta betyder, i den 32. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Cosenza laget är precis bakom på en 15. plats.

Bari 1908 analys

I Serie B har Bari 1908 totalt gjort 30 mål och släppt in 38 antal mål, detta efter 31 spelade omgångar.

Bari 1908 går igenom en svacka i sin form, efter att ha förlorat sina senaste 3 matcher och spelat oavgjort i de andra 2. De behöver samla ihop sig och hitta ett sätt att komma tillbaka till vinnande vägar om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

Medan de vunnit dubbelt som bortalag, detta lag bevisar att det finns något som kallas för hemmaplansfördel med ett resultat på 5 vinster, 3 förluster och 7 oavgjorda.

Bästa målskytt från Bari 1908

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Giuseppe Sibilli som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 10 mål för Bari 1908 denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Cremonese

Serie B tabell

Cremonese har 56 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 16 vinster, 8 oavgjorda och 7 förluster.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Venezia som ligger på plats 3 i den 32. omgången.

Cremonese analys

Inför den andra omgången förbereder sig Cremonese för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,84 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Serie B.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 55,87% som Cremonese laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Cremonese, med resultat på 9 vinster, 3 förluster och 3 oavgjorda i Serie B.

Med en segerrad på 2 förluster i Serie B, kommer Cremonese att försöka få ett bra resultat i matchen. Även om de spelar på bortaplan, främst för att de spelar borta har Cremonese i 15 matcher, bara förlorat 3 gånger

Cremonese är ett mer offensivt lag än Bari 1908, de har 3358 anfall mot 2887 för Bari 1908, har gjort 40 mål. I jämförelse, så har Bari 1908 gjort 30 mål.

Bästa målgöraren för Cremonese

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Massimo Coda. Har gjort mål 14 gånger den här säsongen och har hjälpt Cremonese att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Cremonese, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Bari 1908 som har problem med att ställa om och kommer från en serie av ogynsamma resultat.

På spelbolaget Bet365, är marknaden för Both Teams To Score – No med bra odds.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Bari 1908 är Giuseppe Sibilli, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Cremonese Massimo Coda, han har gjort 14 mål.

Cremonese har släppt in 13 bortamål på 15 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Cremonese kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 0-1, något att tänka på.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Bari 1908 1,07 och bortalaget Cremonese 1,33 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,6 hörnor per match.

Cremonese är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,1 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Cremonese i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,32 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Cremonese är ett mer aggressivt lag som fått 7 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Bari 1908 som fick bara rött kort 3 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Bari 1908 – Cremonese speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Bari 1908 – Cremonese?

Matchen kommer att spelas på fredag den 05 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Bari 1908 – Cremonese?

Matchen kommer att spelas på Stadio Comunale San Nicola i Bari.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-1 resultat för Bari 1908.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885998
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information