Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Avaí – Chapecoense 09 juni 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

Matchen mellan Avaí och Chapecoense i Serie B, Brazil kommer att spelas på söndag den 09 juni 2024, kl 19:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Avaí – Chapecoense 2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Avaí – Chapecoense kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Aderbal Ramos da Silva, i Florianópolis som har en kapacitet på 17800 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Avaí – Chapecoense 2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,18 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,09 det genomsnittliga målen denna säsong.

Avaí senaste match

Förra matchen spelades mot Ituano i Serie B och slutade med 0-1. Då leddes laget av G. Dal Pozzo, de ställde upp med en 4-4-2 formation. Avaí har en seger från förra omgången.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 2.40.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Maurício Garcez sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Avaí till seger.

Chapecoense senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Chapecoense, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Vila Nova med slutresultet blev 1-1.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.10.

Avaí vs Chapecoense h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en Catarinense 1 match den 2024-01-28 2024, resulterade i en vinst för Avaí med 3-2.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Avaí lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Chapecoense.

Avaí

Serie B tabell

Avaí har för närvarande 16 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 5 vinster, 1 oavgjort och 2 förluster.

Inför den 9. omgången rankas lagen ovanför Santos med en fördel på 1 poäng vilket är just under målramen på plats 3, och med 1 poäng mindre än Goiás som är på 1. plats.

Avaí analys

Avaí har totalt gjort 8 mål och släppt in 5 mål. Efter 8 omgångar har de en positiv målskillnad.

Avaí har bevisat att de är ett tålmodigt lag, med en hög genomsnittlig minut för första målet som gjorts denna säsong. Deras förmåga att kontrollera spelet och vänta på sina möjligheter speglas i deras låga antal insläppta mål. Detta tyder på att laget är taktiskt disciplinerat och organiserat, och väntar på rätt tillfälle att anfalla. Om Avaí fortsätter att upprätthålla denna nivå av tålamod och disciplin, kommer det att vara till deras fördel i framtida matcher.

Med ett bollinnehav på 45,25% så brukar inte dens styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Avaí – Chapecoense 2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Samtidigt som man har vunnit dubbelt spela på bortaplan, detta lag vet verkligen hur de ska dra fördel av deras hemmaplan med 3 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Tiago Pagnussat presterade dåligt i lagets senaste match, mot Ituano. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Avaí till vinst.

Bästa målskytt från Avaí

Mauricio har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 3 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Avaí till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Chapecoense

Serie B tabell

Chapecoense kommer till denna match med 10 poäng, och är på 12. plats i Serie B, efter ha vunnit dubbelt totalt och förlust 2 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Chapecoense analys

Inför den andra omgången förbereder sig Chapecoense för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,88 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Med 1 mål per match har de en låg måleffektivitet. Med så låg effektivitet så kan det kosta dem segern när de spelar på bortaplan.

Foguinho har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Chapecoense senaste match, mot Vila Nova. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målgöraren för Chapecoense

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Mario Sergio som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Chapecoense undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Avaí är Mauricio, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Chapecoense Mario Sergio, han har gjort 3 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Eftersom Chapecoense har ett snitt på 0,5 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4,06 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,25 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Avaí – Chapecoense speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Avaí – Chapecoense?

Matchen kommer att spelas på söndag den 09 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Avaí – Chapecoense?

Matchen kommer att spelas på Estádio Aderbal Ramos da Silva i Florianópolis.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Catarinense 1 match, i säsongen 2024, och slutade med 3-2 resultat för Avaí.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19098805
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information