Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Austria Wien – Salzburg 12 november 2023 | Topptipset tips för Admiral Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Tipico_Bundesliga_Austria

Austria Wien och Salzburg kommer att spela en match i Admiral Bundesliga på måndagen den söndag 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Austria Wien – Salzburg 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Austria Wien – Salzburg kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Generali Arena, i Wien som har en kapacitet på 17500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Austria Wien – Salzburg 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Admiral Bundesliga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,96 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,71 mål per spelad match.

Austria Wien senaste match

Austria Wien fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Austria Lustenau i Admiral Bundesliga och resultatet blev 1-0. De ställde upp med en 3-4-3 uppställning och leddes av M. Wimmer.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.29.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Manfred Fischer sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Austria Wien till seger.

Salzburg senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Champions League, Salzburg, som använde en 4-2-2-2 uppställning mot Inter med slutresultet blev 0-1.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.70 detta kunde man utläsa det.

Austria Wien vs Salzburg h2h

Senaste gången som Austria Wien och Salzburg möttes var i Admiral Bundesliga. Austria Wien låg då på 7. plats och började med en 3-4-1-2 formation, medans Salzburg, som låg på en 2. plats, använde sig av en 4-3-1-2 taktik.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Admiral Bundesliga match den 2023-08-13, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Salzburg med 2-0.

Austria Wien laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Salzburg laget har haft.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Austria Wien

Admiral Bundesliga tabell

Hemmalaget ligger på 7. plats i ligan med 18 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 5 vinster, 5 förluster och, 3 oavgjorda.

Inför den 14. omgången, har laget samma poäng till Rapid Vienna som ligger strax ovanför på 6. plats.

Austria Wien analys

Austria Wien har efter 13 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 14 gjorda mål och släppt in 13 stycken.

Bästa målskytt från Austria Wien

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Andreas Gruber som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 8 mål för Austria Wien denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Historisk data Austria Wien

Austria Wien laget är ett av de stora namnen i sporten, med 25 titlar vunna i ligans historia. Deras erfarenhet kommer att påverka utgången för slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överaska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

Salzburg

Admiral Bundesliga tabell

Salzburg har 29 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 9 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster.

Salzburg analys

När det har gått 13 omgångar så står Salzburg på en positiv målskillnad. De har släppt in 8 mål och gjort 29 mål.

Ett offensivt lag som Salzburg med genomsnittligt 5,15 kott på mål per match, så ökas givetvis chanserna att vinna.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Admiral Bundesliga.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker Salzburg laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 60,54%.

Eftersom Salzburg har en resultatrad på 5 vinster, 0 förluster och 2 oavgjorda när de spelar borta i Admiral Bundesliga, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Efter 2 vinster för Salzburg i Admiral Bundesliga, får dem ses till att vara favoriter.

Salzburg är ett mer offensivt lag än Austria Wien, de har 1526 anfall mot 1524 för Austria Wien, har gjort 29 mål. I jämförelse, så har Austria Wien gjort 14 mål.

Bästa målgöraren för Salzburg

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Karim Konaté som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 8 gånger i ligan och hjälpt Salzburg undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Austria Wien är Andreas Gruber, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Salzburg Karim Konaté, han har gjort 8 mål.

Salzburg har släppt in 6 bortamål på 7 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Salzburg kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-0, något att tänka på.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Austria Wien 1,17 och bortalaget Salzburg 2,71 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 5,96 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Austria Wien är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,23 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Austria Wien i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,38 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Austria Wien är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Salzburg som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Austria Wien – Salzburg speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Austria Wien – Salzburg?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Austria Wien – Salzburg?

Matchen kommer att spelas på Generali Arena i Wien.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Admiral Bundesliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Salzburg.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853525
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information