Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Austria Wien – Austria Lustenau 04 november 2023 | Topptipset tips för Admiral Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Tipico_Bundesliga_Austria

Austria Wien och Austria Lustenau kommer att spela en match i Admiral Bundesliga på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Austria Wien – Austria Lustenau 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Austria Wien – Austria Lustenau kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Generali Arena, i Wien som har en kapacitet på 17500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Austria Wien – Austria Lustenau 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Admiral Bundesliga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,96 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,68 mål per spelad match.

Austria Wien senaste match

Förra matchen spelades mot Sturm Graz i Admiral Bundesliga och slutade med 0-1. Då leddes laget av M. Wimmer, de ställde upp med en 3-4-3 formation. Austria Wien har en seger från förra omgången.

De var verkligen underdogs i denna match, vilket oddset på 5.00 visar. Resultatet visar att det var en riktig skräll!

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Manfred Fischer, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Austria Wien.

Austria Lustenau senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Admiral Bundesliga, Austria Lustenau, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Hartberg med slutresultet blev 0-4.

Oddset på 1.70 visade att det skulle bli en väntad förlust för dem.

Austria Wien vs Austria Lustenau h2h

Senaste gången som Austria Wien och Austria Lustenau möttes var i Admiral Bundesliga. Austria Wien låg då på 11. plats och började med en 3-4-2-1 formation, medans Austria Lustenau, som låg på en 6. plats, använde sig av en 3-4-3 taktik.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Admiral Bundesliga match den 2023-08-06, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Austria Wien med 0-2.

De sista fem matcherna för Austria Wien har varit sólida insatser, medans Austria Lustenau har varit med ojämna.

Austria Wien

Admiral Bundesliga tabell

Tyvärr så kommer Austria Wien till spel i denna match med bara 15 poäng. Laget ligger på 7. plats i Admiral Bundesliga, med en minus statistik på 4 vinster, 5 förluster, och 3 oavgjorda.

Inför den 13. omgången, har laget samma poäng till Rapid Vienna som ligger strax ovanför på 6. plats.

Austria Wien analys

Austria Wien som spelar i Admiral Bundesliga, efter 12 spelade omgångar, har de gjort 13 mål och 13 insläppta mål.

De senaste matcherna har visat att Austria Wien har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

När laget endast skjuter 4,25 skott på mål i matchen så kan man vara säker på att laget inte göra så många mål. Austria Wien brukar inte ge motståndar målvakten så mycket att göra i matcherna.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare om de har bollinnehav som är högre än 50%. Därför kontrollerar de spelet, Austria Wien laget försöker vanligtvis att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 54,67%.

Austria Wien är mer offensiva än Austria Lustenau, som har 1378 anfall mot 890 för Austria Lustenau, har gjort mål 13 gånger. I jämförelse, Austria Lustenau konvertera till mål 5 gånger.

Bästa målskytt från Austria Wien

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Andreas Gruber. Anfallaren har redan gjort 8 mål i ligan, varit extremt viktig för Austria Wien, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Austria Lustenau

Admiral Bundesliga tabell

Med 3 poäng vunna, är Austria Lustenau på 12. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 0 vinster mot 9 förluster plus 3 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 2 poäng mot WSG Tirol som ockuperar plats 11, laget börjar den 13. omgången.

Austria Lustenau analys

Austria Lustenau har haft svårt att hitta nätet i de senaste matcherna, vilket har resulterat i en brist på poäng och en minskad självförtroende.

Tack vare sin låga måleffektivitet och att de spelar på bortaplan kan kosta dem dyrt. De är ett lag med låg effektivitet och gör bara i genomsnitt 0,42 mål per match.

Austria Lustenau har gått igenom en svår period i sina senaste matcher, förlorat sina senaste 4 matcher och spelat oavgjort i den sista. De behöver samla sig och hitta ett sätt att återhämta sig från denna formdipp om de vill rädda sin säsong.

Bästa målgöraren för Austria Lustenau

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Anthony Schmid. Har gjort mål 2 gånger den här säsongen och har hjälpt Austria Lustenau att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Austria Wien 1,2 och bortalaget Austria Lustenau 0,6 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,7 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Austria Wien är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,33 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Austria Wien i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,08 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Austria Wien är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Austria Lustenau som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Austria Wien – Austria Lustenau speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Austria Wien – Austria Lustenau?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Austria Wien – Austria Lustenau?

Matchen kommer att spelas på Generali Arena i Wien.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Admiral Bundesliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-2 resultat för Austria Wien.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853521
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information