Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Australia – Palestine 11 juni 2024 | Topptipset tips för WC Qualification Asia

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Australia och Palestine kommer att spela en match i WC Qualification Asia på måndagen den tisdag 11 juni 2024, kl 12:10h (UTC), titta på speltipsen mellan Australia – Palestine 2026 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Australia – Palestine kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Perth Rectangular Stadium, i Perth som har en kapacitet på 21000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Australia – Palestine 2026

I den nuvarande upplagan av WC Qualification Asia, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,99, nu är det ett snitt på 3,13 per match.

Australia senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-3 uppställning. Australia har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av G. Arnold och Matchen spelades mot Bangladesh i WC Qualification Asia och slutade med 0-2.

Med tanke på att oddset är 1.02 så visar det att de är favoriter i denna match.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Kusini Yengi, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Australia.

Palestine senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i WC Qualification Asia, Palestine, som använde en 4-3-3 uppställning mot Lebanon med slutresultet blev 0-0.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.10.

Australia vs Palestine h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Palestine på en 3. plats i WC Qualification Asia och Australia på en 1. plats. Palestine startar med en 4-3-3 uppställning, medans Australia mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match den 2023-11-21 2026, resulterade i en vinst för Australia med 0-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Australia laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Palestine laget har haft.

Australia

WC Qualification Asia tabell

Hemmalaget, Australia, glänser på 1. plats med 15 poäng, tack vare deras oövervinnerliga rad av 5 segrar utan förlust eller oavgjorda matcher i WC Qualification Asia.

Vilket betyder att i 6. omgången, har laget över Palestine som ligger på plats 2, en fördel med 7 poäng.

Australia analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra en skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning inför deras sista match. Låt oss titta på hur den sista omgången påverkar Australia och deras position i ligatabellen.

Australia har vunnit mästerskapstiteln och säkrat första platsen i ligan, vilket gör dem till ohotade mästare.

När det har spelats 5 omgångar i WC Qualification Asia, har Australia totalt 17 gjorda mål och 0 insläppta mål.

7 är antalet genomsnittliga skott på mål som Australia brukar skjuta per match. De är offensiva råder det inga tvivel om och givetvis ökas deras chanser till vinst.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Australia laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 64,6% för att kontrollera spelet.

Australia är mer offensiva än Palestine, som har 524 anfall mot 484 för Palestine, har gjort mål 17 gånger. I jämförelse, Palestine konvertera till mål 6 gånger.

Bästa målskytt från Australia

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Jamie MacLaren som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 3 den här säsongen och har hjälpt Australia få positiva resultat vid fler tillfällen.

Palestine

WC Qualification Asia tabell

Palestine har 8 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Next Round, med resultaten 2 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.

Detta betyder att i den 6. omgången har laget en fördel med 5 poäng i relation till Lebanon laget som är på den 3. plats.

Palestine analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld med förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss undersöka hur den sista omgången påverkar Palestine och deras position i ligatabellen.

Det senaste matchresultatet avslöjade att Palestine har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

Palestine har bevisat sig vara ett tålmodigt lag, med en hög medelminut för det första målet som gjorts under denna säsong. Deras förmåga att kontrollera spelet och vänta på sina möjligheter återspeglas i det låga antal mål som de har släppt in. Detta tyder på att laget är disciplinerat och taktiskt organiserat, och väntar på rätt tidpunkt att angripa. Om Palestine kan fortsätta att upprätthålla denna nivå av tålamod och disciplin, kommer de att ha fördel av det i kommande matcher.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i WC Qualification Asia.

När Palestine spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 1 vinst, 0 förluster och 1 oavgjort i WC Qualification Asia.

Bästa målgöraren för Palestine

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Oday Dabagh. Har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Palestine att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Australia är Jamie MacLaren, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Palestine Oday Dabagh, han har gjort 3 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Palestine generellt inte släpper in några mål som bortalag. Palestine har ett snitt på 0,5 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 6,8 hörnor per match.

Australia är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Australia i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Australia – Palestine speltips 2026: FAQ

När spelas matchen mellan Australia – Palestine?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Australia – Palestine?

Matchen kommer att spelas på Perth Rectangular Stadium i Perth.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match, i säsongen 2026, och slutade med 0-1 resultat för Australia.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18944507
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information