Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Atlético Mineiro – Cruzeiro 21 april 2024 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

seriea_brasil

Atlético Mineiro och Cruzeiro kommer att spela en match i Serie A på måndagen den söndag 21 april 2024, kl 00:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Atlético Mineiro – Cruzeiro 2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Atlético Mineiro – Cruzeiro kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Arena MRV, i Belo Horizonte som har en kapacitet på 47465 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Atlético Mineiro – Cruzeiro 2024

Förra matchen spelades mot Criciúma i Serie A och slutade med 1-1. Då leddes laget av G. Milito, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Atlético Mineiro har en oavgjort från förra omgången.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 4.20) var ett dåligt resultat.

Atlético Mineiro kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Paulinho stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Serie A, Cruzeiro, som använde en 4-3-3 uppställning mot Fortaleza med slutresultet blev 1-1.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.40.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var för mindre än en månad sedan, den 2024-04-07. I Mineiro 1 2024 match, Atlético Mineiro var segrare och slog motståndar laget med 1-3.

R. Abatti kommer att vara domare i denna fotbollsmatch medans R. da Silva Alves och A. dos Santos assisterar honom.

Atlético Mineiro

Aktuell tabell

I början av den här säsongen ligger Atlético Mineiro på 13. plats i ligan med 2 poäng inspelade fram till 3. omgången.

Det här kommer att bli Atlético Mineiro andra hemmamatch den här säsongen. Den första matchen slutade oavgjort 1-1 mot Criciúma.

Atlético Mineiro analys

I Serie A har Atlético Mineiro totalt gjort 1 mål och släppt in 1 antal mål, detta efter 2 spelade omgångar.

För att kontrollera spelet, försöker Atlético Mineiro laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 59,5%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Gustavo Scarpa blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Criciúma, var en nyckelspelare för Atlético Mineiro.

Cruzeiro

Aktuell tabell

Cruzeiro är för närvarande på 4. plats i ligan efter 3. omgången, de har samlat ihop 4 poäng från deras matcher så här långt denna säsong.

Lager kommer återigen spela en match i ligan som bortalag. I Cruzeiro första match på bortaplan spelade de mot Fortaleza, som slutade med ett oavgjort resultat 1-1.

Cruzeiro analys

Inför den andra omgången förbereder sig Cruzeiro för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5,5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 5,75 per match.

Atlético Mineiro är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Atlético Mineiro i denna match.

Spelförslag på kort

I matcher som dessa är spelarna oftast nervösa ibland till och med aggressiva på grund av spänningen som denna rivalitet innebär. Därför kan ett bra spel vara att matchen kommer att ha över genomsnittet på antal kort och att minst ett rött kort kommer att delas ut.

Det är också utmanande att få ett exakt genomsnitt för antalet kort per match än så länge. Hittills har Atlético Mineiro fått 7 gula kortar och 1 rött på 2 spel. Samtidigt har Cruzeiro fått varningar vid 6 möjligheter och röda kort 1 gång på 2 matcher.

Spel på mål

I de första matcherna i ligan kan antal gjorda och insläppta mål av båda lagen vara ett bra spelparameter. Atlético Mineiro gjorde inget mål och släppt in mål vid 0 möjligheter i den förra omgången, medan Cruzeiro gjort mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Atlético Mineiro – Cruzeiro speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Atlético Mineiro – Cruzeiro?

Matchen kommer att spelas på söndag den 21 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Atlético Mineiro – Cruzeiro?

Matchen kommer att spelas på Arena MRV i Belo Horizonte.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Mineiro 1 match, i säsongen 2024, och slutade med 1-3 resultat för Atlético Mineiro.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19095093
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information