Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Atlético GO – Cruzeiro 12 maj 2024 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

seriea_brasil

Atlético GO och Cruzeiro är planerad att spelas på söndag den 12 maj 2024, kl 19:00h (UTC), i den Serie A i Brazil, titta på speltipsen mellan Atlético GO – Cruzeiro 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Atlético GO – Cruzeiro kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estádio Antônio Accioly, i Goiânia som har en kapacitet på 50049 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Atlético GO – Cruzeiro 2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie A ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,4 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,49 det genomsnittliga målen denna säsong.

Atlético GO senaste match

Atlético GO fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Brusque i Copa do Brasil och resultatet blev 0-1. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av J. Ribeiro Ventura.

Hemmalaget har ett odds på 2.20, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Derek Freitas sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Atlético GO till seger.

Cruzeiro senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Copa Sudamericana, Cruzeiro, som använde en 4-3-3 uppställning mot Alianza Petrolera med slutresultet blev 0-3.

1.60 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Atlético GO vs Cruzeiro h2h

Senast dessa lag möttes i Serie A, i låg Cruzeiro på en 6. plats medans Atlético GO var på en 20. plats. Cruzeiro började med en 4-2-2-2 uppställning medans Atlético GO startade med en 4-2-3-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Serie A match den 2017-09-24 2017, resulterade i en vinst för Cruzeiro med 1-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Cruzeiro har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Atlético GO är det tvärtom.

Atlético GO

Serie A tabell

Atlético GO har spelat in 1 poäng och ligger på 19. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 0 vinster, 3 förluster, plus 1 oavgjort.

Laget har samma poäng som Vitória som ockuperar plats 18, är laget som startar den 6. omgången.

Atlético GO analys

När det har gått 5 omgångar så har Atlético GO inte gjort så många mål. De har släppt in 7 mål och gjort totalt 2 mål.

De senaste matcherna har visat att Atlético GO har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Atlético GOs genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 35,25%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Atlético GO – Cruzeiro 2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Cruzeiro

Serie A tabell

Cruzeiro har 7 poäng och ligger på 10. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Copa Sul-Americana, med resultaten 2 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Laget har ingen nackdel mot Internacional som ligger på plats 9 i den 6. omgången och har samma antal poäng.

Cruzeiro analys

Inför den andra omgången förbereder sig Cruzeiro för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Cruzeiro är ett mer offensivt lag än Atlético GO, de har 411 anfall mot 322 för Atlético GO, har gjort 7 mål. I jämförelse, Atlético GO som har gjort 2 mål.

Bästa målgöraren för Cruzeiro

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Rafael Silva. Anfallaren har gjort mål 2 gånger den här säsongen och har hjälpt Cruzeiro att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Intressanta fakta om spelet

Med Cruzeiro som skryter med en obesegrad rekord i sina senaste möten mot Atlético GO, är alla ögon på dem för att behålla sitt dominans på planen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Eftersom Cruzeiro har ett snitt på 0,5 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 4,88 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

Atlético GO har ett snitt på 3 gula kort per match när det gått 5 omgångar, Cruzeiro har ett snitt på 1,3. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,2 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Atlético GO – Cruzeiro speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Atlético GO – Cruzeiro?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Atlético GO – Cruzeiro?

Matchen kommer att spelas på Estádio Antônio Accioly i Goiânia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2017, och slutade med 1-2 resultat för Cruzeiro.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19095130
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information