Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Aston Villa – Manchester United 11 februari 2024 | Topptipset tips för Premier League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premier League England

Aston Villa och Manchester United är planerad att spelas på söndag den 11 februari 2024, kl 16:30h (UTC), i den Premier League i England, titta på speltipsen mellan Aston Villa – Manchester United 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Aston Villa – Manchester United kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Villa Park, i Birmingham som har en kapacitet på 42640 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Aston Villa – Manchester United 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premier League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,85, nu är det ett snitt på 3,2 per match.

Aston Villa senaste match

Aston Villa fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Chelsea i FA Cup och resultatet blev 1-3. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av U. Emery Etxegoien.

Oddset var 3.30 på att hemmalaget skulle förlora, matchen förväntades bli jämn.

Matty Cash misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Manchester United senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Premier League, Manchester United, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot West Ham United med slutresultet blev 3-0.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.55.

Aston Villa vs Manchester United h2h

Manchester United var på en 8. plats i Premier League medans Aston Villa var på en 3. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Manchester United börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Aston Villa använde i den matchen.

Den 2023-12-26 2023/2024 i Premier League möttes lagen och slutade med en vinst för Manchester United med 3-2.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Manchester United har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Aston Villa är det tvärtom.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Manchester United vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot West Ham United, Aston Villa förlorade i en match mot Chelsea. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Matchen kommer att dömmas av domaren R. Jones, assiseras av I. Hussin och R. West.

Aston Villa

Premier League tabell

Aston Villa har för närvarande 46 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Champions League, med resultat på 14 vinster, 4 oavgjorda och 5 förluster.

Vilket betyder att i 24. omgången, har laget över Tottenham Hotspur som ligger på plats 5, en fördel med 2 poäng.

Aston Villa analys

Med en positiv målskillnad för Aston Villa, på 49 gjorda mål och 30 insläppta mål på 23 omgångar.

Aston Villa laget kommer från en förlust i Premier League, och tränaren Unai Emery Etxegoien vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

För att kontrollera spelet, försöker Aston Villa laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 56,17%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Spela på hemmaplan visar sig vara till fördel för detta lag, vilket deras statistik visar 9 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort. Spelet på bortaplan däremot har bara gett vinst i 5 matcher.

Med en upptagen schemalagd, Aston Villa kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Aston Villa och Manchester United med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Aston Villa

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Ollie Watkins. Anfallaren har gjort mål 11 i ligan och hjälpt Aston Villa att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Manchester United

Premier League tabell

Manchester United kommer till denna match med 38 poäng, och är på 6. plats i Premier League, efter ha vunnit 12 matcher totalt och förlust 9 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Detta betyder, i den 24. omgången, har laget en fördel på 2 poäng, och West Ham United laget är precis bakom på en 7. plats.

Manchester United analys

När det har gått 23 omgångar av säsongen så har Manchester United släpp in fler mål än de har gjort. Totalt har de gjort 31 mål och släppt 32 bollar i mål.

Manchester United har självförtroende som bortalag och tror på att de kan störa motståndarlaget. Detta beror bland annat på att laget har Erik Hag på bänken, en mycket strategisk tränare som har överraskat många motståndare genom sin karriär.

Med en upptagen schemalagd, Manchester United kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Aston Villa och Manchester United med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Manchester United

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Scott McTominay som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 6 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Manchester United har nått i flera matcher.

Historiska information: Manchester United

Manchester United laget är ett av de främsta lagen inom sporten, med 20 titlar vunna i ligans historia. Meritlistan som laget har kommer att påverka slutresultatet av matchen och det skulle inte vara första gången laget lyckas att förvåna sina motståndare med en vinst trots att de är i dåligt skick.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Aston Villa är Ollie Watkins, som redan har gjort 11 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Manchester United Scott McTominay, han har gjort 6 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Eftersom Manchester United har ett snitt på 1,18 mål per match när de spelar borta, kan spelmarknaden för under 2,5 mål också vara ett bra alternativ. Det här alternativet kan vara mycket bra, med tanke på att Manchester United inte släpper in mål när det spelar utanför deras stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 6,2 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Manchester United är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,26 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Manchester United i denna match.

Spel på kort

Aston Villa har ett snitt på 2,6 gula kort per match när det gått 23 omgångar, Manchester United har ett snitt på 2,3. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,13 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Aston Villa – Manchester United speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Aston Villa – Manchester United?

Matchen kommer att spelas på söndag den 11 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Aston Villa – Manchester United?

Matchen kommer att spelas på Villa Park i Birmingham.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-2 resultat för Manchester United.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18842510
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information