Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Ascoli – Como 11 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Ascoli och Como kommer att spela en match i Serie B på måndagen den lördag 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Ascoli – Como 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Ascoli – Como kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Cino e Lillo Del Duca, i Ascoli Piceno som har en kapacitet på 20550 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Ascoli – Como 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,34 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,33 det genomsnittliga målen denna säsong.

Ascoli senaste match

Förra matchen spelades mot Bari 1908 i Serie B och slutade med 1-0. Då leddes laget av W. Viali, de ställde upp med en 4-4-2 formation. Ascoli har en förlust från förra omgången.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 2.00 visade det också.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Giuseppe Bellusci hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Como senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Como, som använde en 3-4-1-2 uppställning mot Pisa med slutresultet blev 1-1.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.20.

Ascoli vs Como h2h

Senast dessa lag möttes i Serie B, i låg Ascoli på en 12. plats medans Como var på en 13. plats. Ascoli började med en 4-3-1-2 uppställning medans Como startade med en 3-4-1-2 uppställning.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Serie B match under säsongen 2022/2023 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Ascoli

Serie B tabell

Tyvärr så kommer Ascoli till spel i denna match med bara 12 poäng. Laget ligger på 15. plats i Serie B, med en minus statistik på 3 vinster, 6 förluster, och 3 oavgjorda.

Inför den 13. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng mot Pisa som ockuperar plats 14.

Ascoli laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i Serie B som har påverkat lagets moral.

Ascoli analys

När det har spelats 12 omgångar i Serie B, har Ascoli totalt 13 gjorda mål och 16 insläppta mål.

Ascolis har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 46,83% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Ascoli – Como 2023/2024.

Bästa målskytt från Ascoli

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Pedro Mendes som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 5 den här säsongen och har hjälpt Ascoli få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Como

Serie B tabell

Como har 18 poäng och ligger på 7. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 5 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.

Como analys

När det har gått 12 omgångar så står Como på en positiv målskillnad. De har släppt in 13 mål och gjort 14 mål.

4,18 är det genomsnittliga skotten på mål i en match för Como. Det stör inte många lags målvakter och då blir det svårt att vinna sina matcher.

Bästa målgöraren för Como

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Patrick Cutrone. Har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt Como att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Ascoli är Pedro Mendes, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Como Patrick Cutrone, han har gjort 4 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Como har ett snitt på 1,17 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,42 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,83 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Ascoli är ett mer aggressivt lag som fått 6 röda kort den här säsongen, till skillnad från Como som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Ascoli – Como speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Ascoli – Como?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Ascoli – Como?

Matchen kommer att spelas på Stadio Cino e Lillo Del Duca i Ascoli Piceno.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885807
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information