Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Arsenal – Luton Town 03 april 2024 | Topptipset tips för Premier League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premier League England

Matchen mellan Arsenal och Luton Town i Premier League, England kommer att spelas på onsdag den 03 april 2024, kl 18:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Arsenal – Luton Town 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Arsenal – Luton Town kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Emirates Stadium, i London som har en kapacitet på 60272 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Arsenal – Luton Town 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premier League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,85, nu är det ett snitt på 3,25 per match.

Arsenal senaste match

Arsenal kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Porto i Champions League och slutade 1-0. Laget leddes av M. Arteta och de spelade med en 4-3-3 uppställning.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.25.

Med en enastående prestation blev Bukayo Saka det stora namnet i lagets seger.Stod för Arsenals bästa insats, och med utmärkt passningsteknik, blev atack förödande för motståndarna i matchen.

Luton Town senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Premier League, Luton Town, som använde en 4-3-3 uppställning mot Tottenham Hotspur med slutresultet blev 2-1.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.22 visade det också.

Arsenal vs Luton Town h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Luton Town på en 17. plats i Premier League och Arsenal på en 1. plats. Luton Town startar med en 3-4-2-1 uppställning, medans Arsenal mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match den 2023-12-05, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Arsenal med 3-4.

Arsenal lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Luton Town.

C. Pawson kommer att vara ansvarig för denna fotbollsmatch, medans M. Perry och S. Meredith kommer att assistera honom.

Arsenal

Premier League tabell

Arsenal har för närvarande 64 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Champions League, med resultat på 20 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster.

Detta betyder, i den 31. omgången, har laget samma poäng, och Liverpool laget är precis bakom på en 2. plats.

Arsenal analys

Arsenal har efter 30 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 70 gjorda mål och släppt in 24 stycken.

Bland alla tränare i den nya generationen är Mikel Arteta Amatriain verkligen en av de mest framträdande. Tränaren har uppnått goda resultat sedan början av sin karriär och har en lovande framtid. Hans närvaro på teknikområdet kan vara till fördel för Arsenal.

Ett offensivt lag som Arsenal med genomsnittligt 6,04 kott på mål per match, så ökas givetvis chanserna att vinna.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Arsenal laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 61,89% för att kontrollera spelet.

Spela på hemmaplan visar sig vara till fördel för detta lag, vilket deras statistik visar 11 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda. Spelet på bortaplan däremot har bara gett vinst i 9 matcher.

Arsenal är mer offensiva än Luton Town, som har 3342 anfall mot 2750 för Luton Town, har gjort mål 70 gånger. I jämförelse, Luton Town konvertera till mål 43 gånger.

Bästa målskytt från Arsenal

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Bukayo Saka. Anfallaren har redan gjort 13 mål i ligan, varit extremt viktig för Arsenal, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Luton Town

Premier League tabell

Med 22 poäng vunna, är Luton Town på 18. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 5 vinster mot 18 förluster plus 7 oavgjorda.

Med samma poäng som Nottingham Forest som ockuperar plats 17, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 31. omgången.

Luton Town analys

Luton Town har än så länge släppt in 62 och gjort 43 mål. Efter 30 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Bästa målgöraren för Luton Town

Elijah Adebayo har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 9 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Luton Town till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Arsenal är Bukayo Saka, som redan har gjort 13 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Luton Town Elijah Adebayo, han har gjort 9 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att Luton Town har ett snitt på 1,4 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Speltips med handikapp

Med favoritskapet på deras sida kommer Arsenal till denna match med stora chanser till en seger. Hemmafördelen kan vara en av orsakerna till deras favoritskap. En intressant satsning kan vara på Asian handicap av -1,5 till bortalaget.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 6,62 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Arsenal är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,64 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Arsenal i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Arsenal – Luton Town speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Arsenal – Luton Town?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 03 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Arsenal – Luton Town?

Matchen kommer att spelas på Emirates Stadium i London.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-4 resultat för Arsenal.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18842581
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information