Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Antalyaspor – Beşiktaş 05 november 2023 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

Antalyaspor och Beşiktaş är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den Super Lig i Turkey, titta på speltipsen mellan Antalyaspor – Beşiktaş 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Antalyaspor – Beşiktaş kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Antalya Stadyumu, i Antalya som har en kapacitet på 33000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Antalyaspor – Beşiktaş 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,57 mål per spelad match.

Antalyaspor senaste match

Antalyaspor kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot 52 Orduspor FK i Turkish Cup och slutade 3-0.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.11.

Beşiktaş senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Super Lig, Beşiktaş, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Gaziantep F.K. med slutresultet blev 2-0.

1.55 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Antalyaspor vs Beşiktaş h2h

Antalyaspor var på en 12. plats i Super Lig medans Beşiktaş var på en 3. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Antalyaspor börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Beşiktaş använde i den matchen.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en Super Lig den 2023-05-06. Beşiktaş var det laget som drog längsta strået och vann med 1-3.

Lag med deras unika styrka och mål.

Antalyaspor

Super Lig tabell

Antalyaspor kommer till spel i denna match med 12 poäng och ligger på en 12. plats i Super Lig, med minus statistik, förlorat 4 matcher totalt och vunnit endast 3, har totalt 3 oavgjorda.

Inför den 11. omgången, har laget samma poäng som Ankaragücü som ockuperar plats 11.

Antalyaspor analys

Antalyaspor har gjort 10 och släppt in 11, efter 10 spelade omgångar i Super Lig.

Antalyaspors genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 49,7%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Antalyaspor – Beşiktaş 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Tta kampen eller i detta fall matchen till din motståndare visar sig vara oklokt för detta laget, som bortalag har de vunnit 1 match, jämfört med med när de spelar hemma 2 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda.

Bästa målskytt från Antalyaspor

Adam Buksa har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 4 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Antalyaspor till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Beşiktaş

Super Lig tabell

Beşiktaş har 19 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference Leauge kval, med resultaten 6 vinster, 1 oavgjort och 3 förluster.

Beşiktaş analys

Det är ett top 5-lag i Super Lig som vill hålla sig till bra insatser!

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 62,9% som Beşiktaş laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Beşiktaş är ett mer offensivt lag än Antalyaspor, de har 1305 anfall mot 905 för Antalyaspor, har gjort 15 mål. I jämförelse, så har Antalyaspor gjort 10 mål.

Bakhtiyar Zaynutdinov är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Gaziantep F.K. var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målgöraren för Beşiktaş

Vincent Aboubakar har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Beşiktaş till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Beşiktaş, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Antalyaspor som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 2.1.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Antalyaspor är Adam Buksa, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Beşiktaş Vincent Aboubakar, han har gjort 4 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Beşiktaş har ett snitt på 1,2 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Beşiktaş inte släpper in några mål på bortaplan.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 5,5 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Antalyaspor – Beşiktaş speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Antalyaspor – Beşiktaş?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Antalyaspor – Beşiktaş?

Matchen kommer att spelas på Antalya Stadyumu i Antalya.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-3 resultat för Beşiktaş.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903647
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information