Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Amiens SC – Guingamp 02 september 2023 | Topptipset tips för Ligue 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 2 France

Matchen mellan Amiens SC och Guingamp i Ligue 2, France kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Amiens SC – Guingamp 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Amiens SC – Guingamp kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stade Crédit Agricole de la Licorne, i Amiens som har en kapacitet på 12097 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Amiens SC – Guingamp 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Ligue 2 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,41 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,03 mål per spelad match.

Amiens SC senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Amiens SC har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av O. Daf och Matchen spelades mot Bordeaux i Ligue 2 och slutade med 2-0.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.67 visade det också.

Sébastien Corchia misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Guingamp senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 2, Guingamp, som använde en 4-4-2 uppställning mot Pau med slutresultet blev 4-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.70.

Amiens SC vs Guingamp h2h

Guingamp var på en 12. plats i Ligue 2 medans Amiens SC var på en 10. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Guingamp börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Amiens SC använde i den matchen.

Den 2023-04-15 2022/2023 i Ligue 2 möttes lagen och slutade med en vinst för Guingamp med 3-1.

Amiens SC laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Guingamp laget har haft.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Guingamp vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Pau, Amiens SC förlorade i en match mot Bordeaux. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Amiens SC

Ligue 2 tabell

Amiens SC har för närvarande 9 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 3 vinster, 0 oavgjorda och 1 förlust.

Vilket betyder att laget är framför Grenoble Foot 38 laget som ligger på plats 3 i den 5. omgången och har en nackdel på 1 poäng.

Amiens SC laget kommer från en förlust i Ligue 2, och tränaren Omar Daf vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Amiens SC analys

Med totalt 4 gjorda mål och 3 insläppta mål. Ligger Amiens SC på en positiv målskillnad efter 4 omgångar.

Amiens SCs tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 41,75% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Amiens SC – Guingamp 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Att spela på hemmaplan har laget mer positiva resultat med 2 vinster, 0 förluster och 0 oavgjorda jämfört med de 1 match som de har vunnit på bortaplan.

Guingamp

Ligue 2 tabell

Guingamp har 7 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 2 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 5. omgången, med Bastia som jagar de andra på en 5. plats.

Guingamp analys

Efter 4 omgångar har Guingamp en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 8 mål och släppt in 2 mål.

Det är ett top 5-lag i Ligue 2 som vill hålla sig till bra insatser!

Borta ger Guingamp vanligtvis inte sina motståndare många chanser, med resultat på 1 vinst, 0 förluster och 1 oavgjort i Ligue 2.

Guingamp är ett mer offensivt lag än Amiens SC, de har 384 anfall mot 331 för Amiens SC, har gjort 8 mål. I jämförelse, Amiens SC som har gjort 4 mål.

Kalidou Sidibé blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Pau, var en nyckelspelare för Guingamp.

Bästa målgöraren för Guingamp

Amadou Sagna har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 2 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Guingamp till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Guingamp har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 6,62 hörnor per match.

Amiens SC är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,75 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Amiens SC i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,75 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Amiens SC – Guingamp speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Amiens SC – Guingamp?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Amiens SC – Guingamp?

Matchen kommer att spelas på Stade Crédit Agricole de la Licorne i Amiens.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 2 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 3-1 resultat för Guingamp.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18860815
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information