Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips América Mineiro – Atlético Mineiro 05 november 2023 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

seriea_brasil

Matchen mellan América Mineiro och Atlético Mineiro i Serie A, Brazil kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan América Mineiro – Atlético Mineiro 2023, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där América Mineiro – Atlético Mineiro kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estádio Municipal João Havelange, i Uberlândia som har en kapacitet på 53350 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan América Mineiro – Atlético Mineiro 2023

I den nuvarande upplagan av Serie A, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,38, nu är det ett snitt på 2,52 per match.

América Mineiro senaste match

Förra matchen spelades mot Grêmio i Serie A och slutade med 3-4. Då leddes laget av F. Bustos, de ställde upp med en 3-5-2 formation. América Mineiro har en förlust från förra omgången.

Oddset på 3.20 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Danilo Avelar hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Atlético Mineiro senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie A, Atlético Mineiro, som använde en 4-4-2 uppställning mot Fluminense med slutresultet blev 2-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.70.

América Mineiro vs Atlético Mineiro h2h

Senast dessa lag möttes i Serie A, i låg América Mineiro på en 19. plats medans Atlético Mineiro var på en 11. plats. América Mineiro började med en 4-4-2 uppställning medans Atlético Mineiro startade med en 4-3-3 uppställning.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Serie A match var 2023-07-02, hänvisning till säsongen 2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Atlético Mineiro har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för América Mineiro är det tvärtom.

América Mineiro

Serie A tabell

América Mineiro har spelat in 19 poäng och ligger på 20. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 4 vinster, 19 förluster, plus 7 oavgjorda.

Inför den 32. omgången, har laget skiljer det 4 poäng till Coritiba som ligger strax ovanför på 19. plats.

América Mineiro laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i Serie A som har påverkat lagets moral.

América Mineiro analys

Efter 31 omgångar i Serie A, släppt in 64 och gjort 36 mål.

América Mineiros har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 41,13% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför América Mineiro – Atlético Mineiro 2023.

Bästa målskytt från América Mineiro

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Gonzalo Mastriani. Anfallaren har gjort mål 9 i ligan och hjälpt América Mineiro att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Atlético Mineiro

Serie A tabell

Atlético Mineiro har 49 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till CONMEBOL Libertadores Qualifiers, med resultaten 14 vinster, 7 oavgjorda och 9 förluster.

Detta betyder att i den 32. omgången har laget ingen fördel i relation till Athletico PR laget som är på den 7. plats.

Atlético Mineiro analys

Efter 31 omgångar har Atlético Mineiro en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 36 mål och släppt in 23 mål.

En annan faktor som bör beaktas i denna match är Luiz Scolari strikta stil. Särskilt under en bortamatch kan tränarens intensiva karaktär, som verkar vara mycket nära sitt lag, särskilt i de mest utmanande situationerna, vara avgörande.

Eftersom Atlético Mineiro har en resultatrad på 7 vinster, 4 förluster och 4 oavgjorda när de spelar borta i Serie A, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Atlético Mineiro är i perfekt position! efter 2 vinster i Serie A, finns det inga tvivel om vilka som är favoriter.

Bästa målgöraren för Atlético Mineiro

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Paulinho. Anfallaren har gjort mål 13 gånger den här säsongen och har hjälpt Atlético Mineiro att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i América Mineiro är Gonzalo Mastriani, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Atlético Mineiro Paulinho, han har gjort 13 mål.

Atlético Mineiro har släppt in 10 bortamål på 15 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Atlético Mineiro kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-2, något att tänka på.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Eftersom Atlético Mineiro har ett snitt på 1,2 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 4,94 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,39 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

I matcher som dessa är spelarna oftast nervösa ibland till och med aggressiva på grund av spänningen som denna rivalitet innebär. Därför kan ett bra spel vara att matchen kommer att ha över genomsnittet på antal kort och att minst ett rött kort kommer att delas ut.

Vi vet att América Mineiro är ett mer aggressivt lag som fått 8 röda kort den här säsongen, till skillnad från Atlético Mineiro som fick bara rött kort 4 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

América Mineiro – Atlético Mineiro speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan América Mineiro – Atlético Mineiro?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar América Mineiro – Atlético Mineiro?

Matchen kommer att spelas på Estádio Municipal João Havelange i Uberlândia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2023, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18791358
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information