Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Always Ready – Independiente Petrolero 07 november 2023 | Topptipset tips för Liga De Futbol Prof

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Always Ready och Independiente Petrolero är planerad att spelas på tisdag den 07 november 2023 i den Liga De Futbol Prof i Bolivia, titta på speltipsen mellan Always Ready – Independiente Petrolero 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Always Ready – Independiente Petrolero kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Municipal El Alto, i El Alto som har en kapacitet på 25000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Always Ready – Independiente Petrolero 2023

Det har gjort mindre mål i Liga De Futbol Prof än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,8 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,68 mål per spelad match.

Always Ready senaste match

Always Ready fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Real Tomayapo i Liga De Futbol Prof och resultatet blev 2-0.

Oddset på 2.45 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Independiente Petrolero senaste match

Independiente Petrolero har samma form som motståndarna. Laget har också en nederlag inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Universitario de Vinto, och resultatet blev 0-2.

En ganska jämn match väntades, med oddet 4.20 på att hemmalaget skulle förlora.

Always Ready vs Independiente Petrolero h2h

Den 2023-04-09 2023 i Liga De Futbol Prof möttes lagen och slutade med en vinst för Always Ready med 1-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Independiente Petrolero insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Always Ready.

Always Ready

Liga De Futbol Prof tabell

Hemmalaget ligger på 4. plats i ligan med 43 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 12 vinster, 6 förluster och, 7 oavgjorda.

Med en 1 poäng fördel har lag som ligger på position 5 över Aurora i den 25. omgången. Det har 1 poäng mindre än Nacional Potosí som är på 3. plats.

Always Ready laget kommer från en förlust i Liga De Futbol Prof, och tränaren Óscar Villegas vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Always Ready analys

Always Ready har totalt gjort 40 mål och släppt in 30 mål. Efter 24 omgångar har de en positiv målskillnad.

Spela på hemmaplan visar sig vara till fördel för detta lag, vilket deras statistik visar 7 vinster, 1 förlust och 4 oavgjorda. Spelet på bortaplan däremot har bara gett vinst i 5 matcher.

Bästa målskytt från Always Ready

Dorny Romero har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 17 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Always Ready till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Independiente Petrolero

Liga De Futbol Prof tabell

Independiente Petrolero kommer till denna match med 34 poäng, och är på 9. plats i Liga De Futbol Prof, efter ha vunnit 11 matcher totalt och förlust 14 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Independiente Petrolero analys

Independiente Petrolero har haft svårt att hitta nätet i de senaste matcherna, vilket har resulterat i en brist på poäng och en minskad självförtroende.

Bästa målgöraren för Independiente Petrolero

Thomaz har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 9 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Independiente Petrolero till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Always Ready är Dorny Romero, som redan har gjort 17 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Independiente Petrolero Thomaz, han har gjort 9 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Independiente Petrolero har ett snitt på 0,75 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,48 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,58 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Independiente Petrolero är ett mer aggressivt lag som fått 9 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Always Ready som fick bara rött kort 3 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Always Ready – Independiente Petrolero speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Always Ready – Independiente Petrolero?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 07 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Always Ready – Independiente Petrolero?

Matchen kommer att spelas på Estadio Municipal El Alto i El Alto.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga De Futbol Prof match, i säsongen 2023, och slutade med 1-2 resultat för Always Ready.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18774273
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information