Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Alcorcón – Sporting Gijón 18 november 2023 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Alcorcón och Sporting Gijón kommer att spela en match i La Liga 2 på måndagen den lördag 18 november 2023, titta på speltipsen mellan Alcorcón – Sporting Gijón 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Alcorcón – Sporting Gijón kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Santo Domingo, i Alcorcón som har en kapacitet på 6000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Alcorcón – Sporting Gijón 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,42 per match.

Alcorcón senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-1-3-2 uppställning. Alcorcón har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av F. Fernández Díaz och Matchen spelades mot Burgos i La Liga 2 och slutade med 4-2.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.05 på att hemmalaget skulle förlora.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Jean-Sylvain Babin hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Sporting Gijón senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Sporting Gijón, som använde en 4-4-2 uppställning mot Amorebieta med slutresultet blev 1-1.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 4.50) var ett dåligt resultat.

Alcorcón vs Sporting Gijón h2h

Senast dessa lag möttes i La Liga 2, i låg Sporting Gijón på en 17. plats medans Alcorcón var på en 22. plats. Sporting Gijón började med en 4-2-3-1 uppställning medans Alcorcón startade med en 4-4-2 uppställning.

Deras senaste La Liga 2 match 2021/2022 som spelades den 2022-04-09 slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Sporting Gijón har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Alcorcón är det tvärtom.

Lag med deras unika styrka och mål.

Alcorcón

La Liga 2 tabell

Alcorcón har spelat in 13 poäng och ligger på 20. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 3 vinster, 8 förluster, plus 4 oavgjorda.

Laget har samma poäng som Huesca som ockuperar plats 19, är laget som startar den 16. omgången.

Alcorcón laget kommer från en förlust i La Liga 2, och tränaren Francisco Javier Fernández Díaz vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Alcorcón analys

Just nu i La Liga 2, har Alcorcón gjort 16 och släppt in 27, efter 15 omgångar.

Resultaten de senaste matcherna visar att Alcorcón har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Så här långt i liga så är inte Alcorcóns det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 45,47%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Alcorcón – Sporting Gijón 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från Alcorcón

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Dyego Sousa som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 4 den här säsongen och har hjälpt Alcorcón få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Sporting Gijón

La Liga 2 tabell

Sporting Gijón har 28 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 8 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 16. omgången, med Real Valladolid som jagar de andra på en 3. plats.

Sporting Gijón analys

Efter 15 omgångar har Sporting Gijón en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 23 mål och släppt in 13 mål.

Med 4,47 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Sporting Gijón så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i La Liga 2.

Bästa målgöraren för Sporting Gijón

Gaspar Campos har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 7 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Sporting Gijón till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Alcorcón är Dyego Sousa, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Sporting Gijón Gaspar Campos, han har gjort 7 mål.

Sporting Gijón har släppt in 8 bortamål på 8 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Sporting Gijón kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-1, något att tänka på.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Sporting Gijón inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Sporting Gijón ett snitt på 1,13 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,14 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,13 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Alcorcón – Sporting Gijón speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Alcorcón – Sporting Gijón?

Matchen kommer att spelas på lördag den 18 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Alcorcón – Sporting Gijón?

Matchen kommer att spelas på Estadio Santo Domingo i Alcorcón.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855774
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information